Ediția #96: „Google Analytics”, marți, 20 mai 2014, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Vă așteptăm pe 20 mai 2014 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta). Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 19 la 21. Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Vom discuta despre Google Analytics, despre indicatori de performanță  și metrici de business, dar totodată  vom primi și hint-uri despre cele mai bune practici în domeniu. alături de invitații acestei ediții: Liviu Taloi – eCommerce Consultant&Community manager la GPeC, Gabi Nistoran –  Analytics & PPC Strategist, Conversion Marketing și Alexandru Dragan – PPC Specialist at WebDigital – PPC Marketing Agency.

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită joi, 24 aprilie 2014, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Speakerii de la ediția 96:
liviu Liviu Taloi –  eCommerce Consultant & Community manager la GPeC

Consultant eCommerce și Website auditor, Liviu este unul dintre cei mai apreciați speakeri de la conferințele și evenimentele de profil. Editor și analist pentru diferite publicații de profil. Se ocupă, printre altele, de Gala Premiilor e-Commerce (GPeC) și ECOMpedia, publică pe LiviuTaloi.ro, oferă consultanță în audituri site-uri.

 

 


gabi Gabi Nistoran – Analytics & PPC Strategist, Conversion Marketing

Gabi este Strategist la Conversion Marketing, una dintre principalele agenții de performance marketing din Romania și blogger la web-analytics.ro. Are o experiență  de peste 6 ani în agenții digitale de top, lucrand pe unele dintre cele mai mari conturi PPC din piata, precum eMAG, Autovit.ro, Flanco, BCR, Visa, Doncafé, L’Oréal, Stilago sau Miniprix.

 

 

alex Alexandru Drăgan – PPC Specialist at WebDigital – PPC Marketing Agency

Alex este specialist în Pay Per Click Marketing la Webdigital, una din top 3 agenții din domeniu. A administrat zeci de campanii Google Adwords și Facebook Ads, dar are campanii active și pe platforme precum LinkedIn Ads și Bing Ads. Având o experiență de peste un an în PPC Marketing, a gestionat bugete de peste 350.000 de euro, iar acum are în portofoliu peste 30 de clienți.

 

Data: marți, 20 mai 2014.

Interval orar: 19:00-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta:

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei). Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, Newsman, Vinescu, Agile Media, Găzduire.ro.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „Ediția #96: „Google Analytics”, marți, 20 mai 2014, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei”

Comentariile sunt închise.