Asociatia SEMRo te ajuta sa afli mai multe despre piata de online

logo-031SEMRo, Asociatia de Search Engine Marketing din Romania, are in derulare un studiu referitor la starea si caracteristicile pietei locale de online marketing. Studiul isi propune sa vina in ajutorul profesionistilor romani care practica sau folosesc servicii de search engine marketing.

Daca vrei sa:

  • ai acces complet si gratuit la rezultatele studiului,
  • afli mai multe despre cum functioneaza piata de online marketing din Romania,
  • afli trendurile din 2013 cu privire la bugetele care vor fi alocate de firme pentru diverse servicii de marketing online,
  • vezi care sunt cele mai folosite si cele mai eficiente metode de promovare in mediul online,
  • vezi care sunt motivele pentru care firmele prefera sau nu sa externalizeze serviciile Google AdWords
  • vezi ce beneficii au adus Google AdWords si SEO firmelor din Romania…

…contribuie si tu la acest studiu oferind cateva minute pentru completarea unui scurt chestionar online.

  1. Daca esti specialist SEM completeaza acest chestionar: www.isondaje.ro/sondaj/274757044/
  2. Iar daca esti client care beneficiaza de servicii SEM completeaza acest chestionar: www.isondaje.ro/sondaj/274646595/

SEMRo te asigura ca toate raspunsurile la chestionar sunt si vor ramane confidentiale, iar rezultatele studiului se vor raporta agregat pentru a-ti asigura anonimitatea. 

SEMRo este o asociatie ce apara interesele comune ale specialistilor din domeniul marketingului online si care  isi propune sa fie un “hub” specializat pentru resurse de SEM la nivel național. In plus, ea urmareste sa ofere credibilitate si un grad suplimentar de certificare profesionala freelancerilor si companiilor specializate din Romania si sa contribuie la dezvoltarea profesionala a membrilor sai.

Daca vrei sa afli mai multe despre SEMRo, intra pe www.semro.ro sau ia legatura cu persoana lor de contact, Alexandra Zaharia, pe alexandra@semro.ro.

Partajează pe WhatsApp