Studenții pot să învețe SEO & Marketing Online în stagii de practică inedite: e-learning & new media!

Într-un format hibrid, primul de acest fel din România, studenții pot beneficia de stagii de practică menite să-i pregătească pentru adevăratele provocări de pe piața muncii! Programul  „Digital. Creativ. Marketing. Pune-ți pasiunea în practică” vine în întâmpinarea studenților într-un cadru atractiv, creionat în mod special pentru generația actuală, dar și pentru vremurile pe care le trăim.

Cum ar fi ca, încă din studenție, să pui în practică noțiunile și teoriile învățate la facultate despre SEO, social media, marketing online sau copywriting? Să ai acces la o platformă e-learning, modernă, unde poți să înveți inclusiv în format video sau audio, să rezolvi taskuri creative, să fii certificat, iar la final… să ai șansa de a fi premiat cu o bursă de 1.000 de lei? Programul, dezvoltat sub umbrela SEO 365 Academy, propune, așadar, stagii de practică bine ancorate în realitatea studentului român de astăzi.

Cine se poate înscrie?

Sub denumirea sa oficială de „Stagii de practică în domeniile Marketing, Comunicare, Media și Jurnalism pentru studenții din Regiunea Nord-Vest”, programul se adresează studenților (aflați în ultimii ani de studiu) și masteranzilor din județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu-Mare și Sălaj, care urmează specializări într-unul din cele patru domenii menționate. Prima etapă de înscrieri se desfășoară până pe 31 mai 2021.

E-learning & New Media

Stagiile de practică propuse de SEO 365, agenție specializată pe servicii SEO și Marketing Online, le oferă studenților acces la o platformă e-learning modernă și prietenoasă. Sunt știute deja beneficiile învățării hibride în educație, unde învățarea clasică (oferită deja în cadrul facultății) se poate îmbina eficient cu activități de e-learning, răspunzând astfel nevoile reale de învățare ale generațiilor actuale.

Pe platforma SEO 365 Academy, studenții vor parcurge o etapă de învățare și de familiarizare cu noțiunile și activitățile specifice domeniului de studiu. Acestea sunt disponibile în format text, video sau audio, studentul alegând formatul preferat, fiind urmate de scurte quiz-uri și exerciții practice care au rolul de-a sedimenta informațiile primite.

Tot parcursul studentului este actualizat în timp real pe platformă, în format gamification. Așadar, acesta parcurge cursurile (prezentate sub formă de videouri), rezolvă quiz-uri, pune în practică ceea ce a învățat, realizând sarcini creative sau produse new media și adună puncte. Mai mult, studenții din Cluj-Napoca, au acces la un studio media profesional, la sediul organizatorilor, unde își pot testa abilitățile creative și pot realiza propriile materiale new media.

150 de burse în valoare de câte 1.000 lei

În urma parcurgerii etapei de învățare, studenții primesc un pachet creativ de sarcini lucru, precum și un proiect final de realizat. Cei care parcurg cu succes toate aceste etape vor fi certificați.

Mai mult, însă, din rândul celor 325 de studenți care vor fi înscriși în stagiile de practică, primii 150 dintre ei, cu cele mai bune rezultate, vor primi câte o bursă în valoare de 1000 lei!

Quest final: studenții vor deveni următorii experți în domeniu!

Programul acesta, desfășurat în format hibrid (e-learning, punere în practică, acces în studio), asigură atât o completare a conceptelor învățate la facultate, cât și un cadru de aplicare a lor în sarcini de lucru similare celor de pe piața muncii.

Studenții reușesc astfel să își consolideze cu succes noțiunile teoretice, să înțeleagă cum se aplică ele în activitatea profesională de care sunt interesați, dar și să creeze propriile materiale new media. Totul sub forma unui „quest” provocator și creativ, în cadrul căruia adună puncte, cu scopul de a deveni următorii experți în Marketing, Media, Comunicare sau Jurnalism!

Cei care doresc să-și pună pasiunea în practică alături de SEO 365 Academy, se pot înscrie pe Stagii de Practică – SEO 365.

„Stagii de practică în domeniile Marketing, Comunicare, Media și Jurnalism pentru studenții din Regiunea Nord-Vest” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară nr. 6 (Educație și competențe), Obiectiv Specific 6.13, Cod MySMIS 133495. Valoarea totală a proiectului este de 1.814.693,79 de lei, valoarea cofinanțată de Uniunea Europeană fiind de 1.465.365,23 de lei. Programul se desfășoară în perioada 1 octombrie 2020 – 30 septembrie 2022.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.

Partajează pe WhatsApp