ADfel 2015 fac lumea mai bună

Săptămâna de întâmplări neconvenționale ADfel începe cu Zilele Culturale ADfel, în primele 3 zile: 21 – 23 septembrie. Organizațiile non-guvernamentale, asociațiile și instituțiile din zona culturală, socială, ecologică și educațională vor avea la dispoziție primele 3 zile din cadrul evenimentului pentru a-și prezenta ideile cu care vor să schimbe lumea.

Zilele-Culturale-ADfel

Cea de-a zecea ediție ADfel se desfășoară pe parcursul întregii săptămâni 21 – 28 septembrie, la terasa Fabrica (Strada 11 Iunie, nr. 50, București).

Cele mai năstrușnice idei de promovare pentru cele mai nobile cauze se vor desfășura în locul care găzduiește, pentru al zecelea an, singurul festival de branded entertainment din România. Picturi pe apă, ateliere de tot felul, proiecte DIY, căutare de comori sau terapie psihologică – fulger: te distrezi cu folos și afli cu ce proiecte încearcă organizațiile să înfrumusețeze lumea.

ONG-urile care vor să se înscrie cu activări neconvenționale o pot face cu un e-mail la adresa andrei.buhlea@IQads.ro (pentru Andrei Buhlea, Project Manager Zilele Culturale ADfel). Organizațiile trebuie să activeze în zona culturală, socială, ecologică sau educaționala și să prezinte o descriere a lor și a proiectelor desfășurate, precum și două propuneri de activări în cadrul evenimentului. Deadline-ul pentru trimiterea propunerilor este 1 septembrie.

Despre ADfel

Ajuns la cea de-a zecea ediție, ADfel este singurul eveniment de branded entertainment din România, playground al brandurilor și agențiilor creative și prilej pentru public de o ieșire în oraș cu final neașteptat. În cadrul celor nouă ediții ADfel de până acum au fost implementate mai mult de 400 de idei neconvenționale de la 100 de branduri și organizații implicate.

Despre IQads

IQads este platforma  dedicată industriilor de comunicare si creative, care activează cea mai mare comunitate creativa din Romania: profesioniști, freelanceri, aspiranți și admiratori.

 

Pentru informații suplimentare:

Sandra Cristu

Project Manager IQads & SMARK

0724.844.246

sandra@IQads.ro

Partajează pe WhatsApp