Chloë Thomas, inclusa in Top 10 comentatori de eCommerce din lume, prezenta la TeCOMM

Chloë Thomas, inclusa in Top 10 comentatori de eCommerce din lume,  si-a confirmat prezenta la TeCOMM

Chloe-Thomas-UK

In eCommerce, drumul real spre succes este acela de a inţelege in totalitate clientul.

TeCOMM 2015_Hope is NOT a strategy

Multe lucruri se schimba si multe raman la fel in eCommerce. Succesul in acest domeniu vine din a sti cum sa te adaptezi la noutati. Ce oportunitati ar trebui sa fie luate in considerare acum pentru a duce la cresterea afacerii din eCommerce in 2016 si in viitor?  Chloë Thomas (UK), specialist international in comert online, inclusa in Top 10 comentatori de eCommerce din lume de catre Power Retail (Australia) va fi prezenta ca şi speaker in cadrul TeCOMM – Conferinţa de eCommerce din 21-22 octombrie 2015, Cluj-Napoca.

« Fiecare business are propriul sau punct al succesului in eCommerce şi cred ca ar trebui sa includa (minim) cifra de afaceri, profitul şi cat de fericit eşti tu, cat de fericita este echipa ta, afirma Chloë Thomas, cea care a scris cartea eCommerce MasterPlan 1.8: Cei 3 pasi pentru vanzari online de succes, alaturi de alte carţi destinate eCommerce-ului, gazda a eCommerce MasterPlan Podcast si consultant pentru nenumarate afaceri de tipul eCommerce, din intreaga lume. Chloë este totodata si jurat in cadrul Direct Commerce Association’s ECMOD Awards (UK), iar printre realizarile sale se numara peste 10 ani in eCommerce, atat ca si client, cat si in calitate de consultant.

In prezentarea sa din cadrul TeCOMM, Chloë va vorbi despre “The most powerful opportunities for building eCommerce success in 2016”, oportunitaţile pe care persoanele care activeaza in domeniul eCommerce  ar trebui sa le ia in considerare acum pentru a duce la cresterea afacerii in 2016 si in viitor. Chloë va accentua atat importanţa strategiilor care sa te mentina in fata competitiei, cat si oportunitatile tactice care sa imbunatateasca performantele de marketing.

Asadar ar trebui sa cautam sa intelegem procesul de cumparare online al clietilor nostri prin intermediul afacerii noastre, si apoi sa gasim cea mai potrivita modalitate de a consolida acest proces, cat si profiturile noastre. Subiectele discutate vor include: castigarea de noi clienti, pastrarea clientilor existenti, dar si progresele tehnologice”.

 

Pe 21 şi 22 octombrie va avea loc cea de-a cincea ediţie TeCOMM eCommerce Conference&Expo Cluj-Napoca, una dintre cele mai importante evenimente de eCommerce din Europa de Est. La aceasta editie vor fi prezenţi specialisti naţionali şi internaţionali, printre care se numara reprezentanţi ai unor branduri importante precum IKEA, Altex, Google, Bitdefender, Digital Annexe, Paravion, BestKids etc. Conferinţa este adresata oamenilor de afaceri care deţin magazine online sau işi doresc un start-up pe acest domeniu, specialiştilor de marketing implicaţi in activitatea de online a business-urilor, specialişti/consultanţi in ecommerce, design/usability, promovare online şi SEO, furnizori de servicii de ePayment, hosting, telecom, servicii financiare şi de curierat.

 

Inscrierile la TeCOMM Cluj-Napoca se fac pe www.cluj.tecomm.ro unde se va actualiza constant lista speakerilor şi a agendei.

––––

Laura Biriş
Project Manager Libero Events
0728484102

laura@liberoevents.ro

Partajează pe WhatsApp