Ediția #56 Lumea SEO PPC: Ediția despre bani – „SEO și PPC pentru bănci, asigurări, burse”, joi, 30 august 2012, Orange Concept Store

Bună,

Te așteptăm joi, 30 august 2012, de la ora 18:30 la o discuție despre SEO și PPC pentru bănci, asigurări, burse, la Orange Concept Store, Calea Victoriei.

Pentru luna august vă propunem o ediție despre bani. Tema acestei ediții va fi „SEO și PPC pentru bănci, asigurări, burse”. Vom afla răspunsuri privind particularitățile promovării și optimizării campaniilor pentru domeniul financiar. În plus, vom vedea aspecte legate de obiective, așteptări, cum investești eficient un buget, cum optimizezi o campanie în domeniul financiar, care ar fi rata de conversie acceptabilă pentru acest domeniu.

Vei avea șansa să afli răspunsul la orice întrebare legată de domeniul financiar, orice nu știi despre SEO și PPC în domeniul financiar, de la persoane influente din industrie.
Oameni cu experiență în acest domeniu, vor împărtăși cu voi idei și soluții despre campanii de SEO și PPC. Alex NEGREA va vorbi despre „Campanii în Social Media – Activare, integrare şi măsurare”, Dan BRAȘOVEANU va aduce în discuție „SEO și PPC în domeniul bancar” și Horia NEAGU ne va prezenta „Provocările serviciilor bancare în era digitală”.

Este șansa ta să afli răspunsurile la toate problemele pe care le-ai întâmpinat despre SEO și PPC în acest domeniu. Vino să vorbim despre cifre și despre cum putem să le îmbunătățim.

Bonus: Pentru cei care au vor fi prezenți la eveniment, vom avea un anunț important de făcut în legătura cu evenimentul Internet Mobile & World.

Specialiștii care îți vor spune totul despre SEO și PPC în domeniul financiar, sunt:

 • Alex NEGREA, Social Media Manager la BCR (@AlexNegrea) http://alexandrunegrea.ro
  Specialist în – Marketing online, pagini de Facebook, campanii online, reţele sociale, blogging
 • Horia NEAGU, Coordinator of the Web Portal Development and Management Team la BCR (@seowolf) http://seo-wolf.com/
  Specialist in:  SEO, PPC, Social Media Marketing, Email Marketing, Online PR, Web Analytics, Strategic Planning, Online Business Development
 • Dan BRAȘOVEANU, Digital Marketer – SEO/SEM specialist (@danny_re) https://www.facebook.com/dan.brasoveanu
  Head of Search Engine Marketing – Bitdefender

Data: joi, 30 august 2012;

Interval orar: 18:30-20:40;

Adresa exactă: Orange Concept Store, Calea Victoriei, nr. 41 (lângă magazinul Muzica din Bucureşti, la câteva minute de mers pe jos de la Piața Universității). Vedeți harta Orange Concept Store.

Notă: pentru a afla despre evenimentele viitoare, vă invităm să vă abonați la notificări pentru evenimentele viitoare;

Intrarea liberă.

Înscrieri: puteți participa la întâlniri și fără înscriere pe site, însă nouă ne este util să știm numărul participanților la o întâlnire, înainte de întâlnirea efectivă. Dacă completați toate datele și participați la întâlnire, vă vom pune pe site la lista participanților. Formular de înscriere.
Observaţii:

 • Nu puteți veni să vedeți evenimentul? Vedeți soluții alternative de a vedea evenimentul;
 • În general, există conexiune la Internet wireless în cadrul Orange Concept Store.
 • Pentru parcare vedeţi Hotelul Novotel şi harta.
 • Profilul participanţilor – la întâlniri participă în special începători SEO și PPC, dar și profesioniști.
 • În cadrul locaţiei nu se fumează.
 • Nu asigurăm servicii de catering.

Mulțumim pentru suport 2ParaleDigital IQadsTrafic.roSIGMANETSEO monitor și Orange Concept Store.

Vă așteptăm cu drag la eveniment.


Sursa foto și licență.

Partajează pe WhatsApp

12 comentarii la „Ediția #56 Lumea SEO PPC: Ediția despre bani – „SEO și PPC pentru bănci, asigurări, burse”, joi, 30 august 2012, Orange Concept Store”

Comentariile sunt închise.