Biz Innovation Forum aduce puterea inovației concentrată într-o zi (15 martie 2024, InterContinental Athénée Palace Bucharest)

Prima revistă de business din România, Biz aduce puterea inovației pe 15 martie, la InterContinental Athénée Palace Bucharest, în cadrul Biz Innovation Forum. Cum se poate identifica inovația potrivită companiei, strategiile și metodele de aplicare a inovației, dar și cum se pot îmbunătăți performanțele propriului business, toate sunt teme din agenda Biz Innovation Forum 2024.

Conceptul de inovație se referă la o schimbare făcută într-un domeniu sau într-un sistem, în scopul de a-i îmbunătăți calitățile sau pentru a crește productivitatea. Prin intermediul unor speakeri de top, Biz Innovation Forum oferă acces la un ghid aplicat pentru tehnologiile de azi care construiesc viitorul.

„La Biz Innovation Forum vă propunem să-i cunoaștem pe inovatorii care folosesc inteligența artificială pentru a schimba felul în care gândim, implementăm și dezvoltăm businessurile. Dar inovație nu înseamnă doar AI, nu presupune doar creativitate și deschidere la nou, ci și disciplină în implementare, precum și o nouă viziune la nivel de leadership. Ne bucurăm să aducem o doză concentrată de informație și inspirație într-o singură zi, astfel încât să aflăm cum reușesc companiile inovatoare sa schimbe lumea”, explică Marta Ușurelu, owner Biz.

Printre speakerii care vor urca pe scena evenimentului se află  Nicolas Boitout, Founder & Principal Consultant on Data/AI/Cloud, William Benthall, Global Government Relations Director Glovo, Corina Sandu, Campaign & Categories Manager Samsung România, Gabriela Nistor, CEO Salt Bank, Bogdan Putinică, Country Manager Microsoft România & Moldova, George Grama, Founder Atlas Navi Los Angeles, Emma Zeicescu, Director of Communications Philip Morris România, Bogdan Țurcanu, Head of Marketing PRO TV, Mihai Filip, CEO OVES Enterprise, Andrei Brodețchi, CEO OptiCare, Gabriela Lupaș-Țicu, Chief Customer Officer NN România, Ruxandra Cord, CEO & Co-founder theCoRD.ai, Mihail Gîrneț, CEO Bobnet Group, Bogdan Năforniță, CEO & Cofondator Profluo și Alexandru Tănasă, Digital Business Advisor Arggo. Participanții vor avea parte și de o confruntare în idei și perspective din două unghiuri diferite cu ajutorul lui Victor Kapra, Online & Social Media Consultant și influencerul Louis Florea. Biz Innovation Forum va fi preznetat de Toader Păun.

Între cele mai așteptate momente ale zilei, Sesiunea NEW AGE AI, powered by SAMSUNG, unde participanții au întâlnire cu inovatorii care folosesc deja cu inteligența artificială pentru a schimba felul în care gândim, implementăm și dezvoltăm businessurile. Aceasta va fi urmată de  NEXT LEVEL INNOVATION, powered by tbi bank, care arată, între altele, cum poate ajuta inteligența artificială la construirea de echipe coerente în era work from anywhere.

Viziunea este cea care duce businessul la următorul nivel, iar inovația face diferența între un lider și un follower în orice domeniu. Organizațiile care îmbrățișează și pun în aplicare ideile inovatoare se distanțează de pluton și dictează regulile într-o economie tot mai digitalizată. Inovația pe toate palierele, de la nivel de produs și servicii, la marketing și chiar la resurse umane, devine ingredientul esențial pentru succes în businessul actual. Companiile inteligente încorporează tehnologia și inovația în domeniul sustenabilității la toate nivelurile businessului, de la sursele de energie folosite, la noi procese de producție, fără a uita de schimbarea culturii organizaționale, totul pentru a deveni lideri în noua realitate ESG.

Participarea la evenimentul organizat de revista Biz pe 15 martie, la InterContinental Athénée Palace Bucharest, se poate face doar prin înregistrare, urmând pașii descriși la adresa https://bizinnovationforum.ro/inscriere/.

Agenda complete poate fi găsită la adresa https://bizinnovationforum.ro/program.

Biz Innovation Forum are proud partner George, primul banking intelligent. Partenerii evenimentului sunt SAMSUNG, Philip Morris România și ARGGO.

Mai multe informații despre evenimentele Biz din perioada următoare puteți găsi pe https://www.revistabiz.ro/evenimente.

 

 

Despre Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și  Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.revistabiz.ro.

Biz Innovation Forum aduce puterea inovației concentrată într-o zi

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »