Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2024: cel mai mare eveniment Gomag pentru antreprenori are loc la București, pe 21 martie 2024

Cel mai mare eveniment fizic Gomag din acest an are loc pe 21 martie, la Nord Events Center, București.

Gomag SUMMIT & eCommerce Fest devine deja un eveniment emblematic al echipei ce a dezvoltat una dintre cele mai populare platforme eCommerce din România, cu peste 4.000 de clienți în portofoliu.

Evenimentul se derulează pe parcursul întregii zile și își propune să adune +400 de participanți din București și din întreaga țară.

Pe scena conferinței vor urca +15 speakeri și experți în marketing, vânzări și antreprenoriat, iar participanții vor avea acces permanent în zona de festival, unde pot vizita standurile a numeroși furnizori de servicii și produse, într-un cadru propice pentru dezvoltarea a noi colaborări fructuoase.

Biletele la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest sunt accesibile încă doritorilor, iar rezervările efectuate pentru bilete multiple se bucură de extra discount.

Fiecare bilet vine însoțit de un bonus în valoare de 6.363 de lei, constând în cursuri și materiale digitale excepționale din hub-ul Academia de eCommerce.

Asigură-ți și tu locul la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest chiar acum!

Ce te așteaptă la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2024?

Speakeri experimentați, prezentări valoroase, premii surpriză și oportunități fantastice de extindere a rețelei tale de contacte.

Gomag SUMMIT & eCommerce Fest devine, pas cu pas, unul dintre evenimentele de neratat ale anului, dacă ești pasionat de eCommerce, deții o afacere, ești specialist de marketing, creator de conținut, lucrezi zi de zi în domeniu, sau vrei să începi o afacere.

Fiecare ediție a evenimentului creează o atmosferă epică datorită valorilor comunității ce se adună și discută în jurul unor teme-nucleu, timp de o zi întreagă.

La fel ca în anii precedenți, echipa Gomag a ales speakeri unul și unul, cu experiență în diverse arii ce țin de evoluția și scalarea unui business omnichannel.

Doar câteva dintre ele se referă la creșterea vânzărilor, valorificarea AI în business, dezvoltarea antreprenorială, dar și tactici de promovare pe Google sau TikTok.

De asemenea, zona expo intră în atmosferă de festival, unde poți vizita standurile a diverși furnizori de servicii ce pot deveni parteneri pe termen lung, care susțin creșterea business-ului tău.

Participarea ta la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest îți aduce, nu în ultimul rând, acces la materiale extraordinare pe care să le folosești imediat ce ajungi acasă. Ți se pregătesc premii surpriză în sală și la recepție, iar simpla rezervare a biletului îți oferă un bonus uriaș, în valoare de 6.363 de lei.

Ai +24 de ore de cursuri online video, precum și zeci de checklist-uri, șabloane și fișe, gata de printat, completat și folosit în toate componentele business-ului tău.

Conferință și festival pentru antreprenori, timp de o zi întreagă!

Acum că ai primit principalele motive pentru a participa, e timpul să menționăm câteva detalii pe care trebuie să le știi.

Agenda evenimentului este în curs de definitivare, însă, datorită numelor ce vor urca pe scenă, îți poți da seama despre câteva dintre subiectele ce vor fi abordate: harta celor 5 piese pentru vânzări repetate, sfaturi practice pentru creșterea vânzărilor online, Google, SEO, marketing prin strategii PPC, TikTok, AI, mindset-ul de antreprenor și creșterea echipelor etc.

Evenimentul va cuprinde atât prezentări individuale, în care sunt incluse sesiuni Q&A, precum și două panel-uri, în care moderatoarea Gomag SUMMIT, Andreea Rusz (Team Leader Gomag), va interacționa atât cu diverși specialiști – reprezentanți ai unora dintre cele mai populare servicii eCommerce de pe piață, cât și cu antreprenori care dețin magazine online, în diverse stadii de creștere, pe platforma Gomag.

Așadar, te așteaptă prezentări și discuții captivante cu Cosmin Dărăban (Gomag), Oana Dumitrescu (Google), Călin Iepure (BIZZ.club România), Raluca Radu (MTH.Digital), Mihai Vînătoru (DWF), Iulia Dumitrescu (TikTok România), Alex Cernatescu (Stefanini Infinit – US & EMEA), Valeria Galea (Photosetup), Mircea Căpățînă (SmartBill), Elena Gheorghe (PayU GPO), Rareș Bănescu (theMarketer), Ciprian Cazacu (easySales), Ovidiu Toader (Business Coach), Tudor Ciumara (Empria), Cristian Buzduro (Bombfit), Adrian Dragomir (StartAI), Dan Stănică (tbi bank), Cosmin Berendea (Woot.ro), Daniel Slăvenie (Limitless Agency), Ștefan Popa (Helpship).

Biletul de participare la eveniment include pauzele de cafea asigurate de locație, cât și masa de prânz.

Gomag SUMMIT începe joi, 21 martie, de la ora 8:00, cu recepția participanților, iar conferința ia startul la ora 9:00, cu o scurtă sesiune de bun venit din partea organizatorilor.

Sponsorul principal la Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2024 este theMarketer.

Evenimentul este susținut de DoAds, Fulfill.ro, NewsMAN, Limitless Agency, GS1 România, C Solution – PlatiOnline + PostaPanduri Pachetomate, Helpship, Woot.ro, tbi bank, FAVI, DPD România, Selectsoft, Ecolet, Update Advertising.

Vino și tu la SUMMIT – înscrierile sunt deschise până pe 15 martie 2024, iar numărul locurilor disponibile scade repede!

Despre Gomag

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vând peste 4000 de magazine online din toate industriile. Printre clienții acesteia se numără MindBlower, Supermercato, Sanco Grup, AFiSport, DualStore, Sportselect, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori și mulți alții.

Platforma se diferențiază de concurență prin funcționalități native exclusive pentru piața românească, precum servicii dedicate de plată și livrare prin GPayments și GShipments, instrumentul de automatizare marketing Gomag Campanii Google Ads, Gomag Insights, modulul de creare landing page & blog direct în platformă, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator temă și 170+ de aplicații presetate.

Descoperă detalii aici https://summit.gomag.ro/

Gomag SUMMIT & eCommerce Fest 2024

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »