Brainstorming – veniți cu idei!

Avem nevoie de brainstorming pe următoarele două lucruri:

 • Care credeți voi că sunt problemele Lumea SEO PPC de până acum? Ce facem noi și facem prost? Unde sunt bubele? Ce nu vă place la noi? De ce suntem nașpa?
 • Unde vedeți voi potențialul? Ce am putea să facem și nu am făcut? Ce să experimentăm? Unde să mergem? Care e calea pe care nu am urmat-o? Ce să facem mâine, diferit de ce facem azi?

O să folosim punctele de mai sus pentru o discuție.

Așadar, avem nevoie de ajutor pentru cele două puncte de mai sus.

Vreau ca fiecare dintre voi să vină cu idei pentru punctele de mai sus, fiți creativi, e sesiune de brainstorming, spuneți tot ce vă trece prin minte. O să dezbatem ulterior lucrurile propuse de voi și vedem ce iese.

Puteți comenta mai jos. :)

Partajează pe WhatsApp

7 comentarii la „Brainstorming – veniți cu idei!”

 1. In primul rand, ideea acestor intalniri este foarte buna in contextul cresterii interesului si intelegerii importantei SEO/SEM/SMM pentru succesul unui business online sau offline. Tin sa va felicit pentru acest lucru.

  Personal am participat la doar o intalnire, cea de ieri 26 iulie a.c.

  Intrucat consider ca exista un potential urias al Lumea SEO PPC, consider ca se poate merge pe doua directii, doua abordari, in functie de publicul participant:

  1. Un tip de intalnire adresat celor din domeniul SEO/SEM/SMM (includ Social media marketing deoarece este un mod de promovare si de branding foarte puternic la ora actuala), in care sa se puna accent pe chestii tehnice concrete, sfaturi si sugestii de SEO/SEM, PPC, studii de caz, marketing viral etc. Adica some stuff care chiar sa-i ajute pe cei care vin sa mai afle ceva nou, sa invete.
  2. Al doilea tip de intalnire sa fie adresat celor din diferite domenii, nise de piata, cum a fost si cel pentru piata auto, in care sa se prezinte lucruri de baza pe care le poate face un proprietar de site, business, care vrea sa vada ce optiuni de promovare are pentru cresterea vizibilitatii online si ajungerea la potentialii clienti din online. Aici chestii mai putin tehnice, mai mult idei de promovare in online a unui site, unui business.

  Daca cele doua abordari sunt amestecate intr-o intalnire, nu are nimeni de castigat, parerea mea.

  Lumea SEO PPC este un concept care merita toata atentia si care poate dezvolta o serie de evenimente/trainiguri/seminarii/intalniri de SEO/SEM de succes, mai dese, cu mult mai multi participanti si cu un brand puternic conturat.

  De critici nu se pune problema, pentru ca voi faceti o treaba foarte buna. Cu mici schimbari, poate deveni una excelenta :).

  Numai bine si mult succes!

  Ana

 2. 1. LumeaSEOPPC prezinta de cele mai multe ori tehnici de seo pentru incepatori. Cred ca ar trebui sa vina speakeri care sa munceasca mai mult de 2 ore cu o seara inainte la prezentare. Ceva in genul SEOMOZ care au prorii metrici pentru linkuri si fac propriile cercetari si prezinta datele optinute si concluziile.
  2. LumeaSEOPPC ar trebui inainte de toate sa dezvolte software open-source. Nu exista stiinta IT fara programare. Ce atata PR, MArketing, si explicatii pe indicatorii altor companii… De ce nu avem noi un crawler, de ce nu avem noi graph-ul nostru, de ce nu avem algoritmii nostrii?

Comentariile sunt închise.