Concurs de review-uri SEO în parteneriat cu trafic.ro

Vinerea trecută, la ediția a 6-a Lumea SEO PPC , am lansat un concurs de review-uri SEO alaturi de Comunitatea trafic.ro.

Ce presupune concursul?
Timp de 4 săptămâni, în fiecare luni, se va propune un site pentru a-l analiza din punct de vedere SEO. Lunea următoare, proprietarul site-ului va alege răspunsul care consideră el că îl va ajuta cel mai mult în optimizarea site-ului.

Ce premii avem?
Câștigătorul își va alege ca premiu una din carțile de mai jos:
1. Rocket Surgery Made Easy: The Do-it-yourself Guide to Finding and Fixing Usability Problems (Voices That Matter) – Steve KRUG;
2. Don’t Make Me Think!: A Common Sense Approach to Web Usability – Steve KRUG;
3. Professional Search Engine Optimization with PHP: A Developer’s Guide to SEO (Programmer to Programmer) – Cristian DARIE, Jaimie SIROVCH;
4. The Art of SEO (Theory in Practice) – Eric ENGE, Stephan SPENCER, Rand FISHKIN, Jessie STRICCHIOLA;

Astfel, 4 site-uri au ocazia să beneficieze de experiența noastră, iar noi avem posibilitatea să ne testam cunoștințele și să experimentăm pe un caz concret.

Cum poți participa la concurs?
Saptamana aceasta vom analiza site-ul E-Oferta.

Ce ai de făcut?
Trimite ideile, propunerile și sugestiile tale în Comunitatea trafic.ro (acest link).
Pe această pagina sunt disponibile și toate informațiile referitoare la site-ul e-oferta.ro: surse de trafic, structura site-ului, conținut, penalizări de până acum, concurență, etc.
De asemenea, îi poți adresa întrebări directe propietarului site-ului.

Cum te înscrii?
Accesul în Comunitatea trafic.ro se face momentan pe bază de invitație. Poți obține o invitatie dacă completezi formularul de pe pagina aceasta sau dacă trimiți un email la comunitate@trafic.ro.

Succes!

Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „Concurs de review-uri SEO în parteneriat cu trafic.ro”

Comentariile sunt închise.