Dorim feed-back: voi în ce zile și în ce intervale orare vreți să fie Lumea SEO PPC?

Analizăm pro și contra să avem întâlnirile de sâmbăta dimineață în altă zi, în alt interval orar; așadar, când ați prefera voi să fie edițiile lunare? Ziceți-ne și ziua sau zilele și și intervalul orar; așteptăm feed-back. Așteptăm comentariile voastre aici sau pe grupul de Facebook.

Partajează pe WhatsApp

14 comentarii la „Dorim feed-back: voi în ce zile și în ce intervale orare vreți să fie Lumea SEO PPC?”

 1. Salutare Lume SEO PPC,

  Cu drag voi reveni la intalnirile voastre daca le mutati din nou in timpul saptamanii. In week-end din pacate nu pot veni si nici seara.

  Multumesc,

  Costin

 2. salutare,

  Imi placea sa vin sambata, insa avand in vedere ca multi vom fi plecati in perioada asta cu mult soare, cred ca cel mai bine e in timpul saptamanii pe miercuri, joi cu incepere pe la 7/ 7:30.

 3. Pentru mine e perfect miercuri sau joi dupa ora 18.30.

  O saptamana frumoasa tuturor!

 4. Cred ca miercurea pe la 19.00-19.30 e ok (joi ati fi la concurenta cu alte evenimente gen concerte prin vreun club sau altele, iar la 18.00 e prea devreme pt ca nu multi scapa de la job prea usor)

 5. Alina, mulțumim de feed-back. :)

  Dan, mersi de feed-back. :)

  Sunt probleme în a transmite constant și sigur pe net un flux video de la locația noastră, așa că momentan doar filmăm și punem pe net. De obicei se face asta într-o săptămână maximum, și informațiile prezentate nu sunt neapărat legate de știrile de ieri. Așa că deocamdată suntem OK cu filmatul.

  Mersi.

 6. In cursul saptamanii cred si eu ca ar fi ok, marti -miercuri, dupa ora 19.00 ca sa avem timp sa si ajungem:)

 7. Eu as vrea in weekend. In timpul saptamanii nu prea pot sa ajung. Cred ca majoritatea prefera in weekend, mai ales ca e programul lejer, iar conferintele sunt mai mult o delectare. Nu stiu de ce in feedback se opteaza numai pentru cursul saptamanii, mai ales ca la conferintele din weekend audienta e mult mai mare.

 8. Cred ca ar fi mai bine sambata exact cum au fost si pana acum. Asta cel putin pentru mine.

 9. Probabil o buna parte din posibilii participanti lucreaza si ar prefera sa vina sambata sau seara, dar in cazul lor, in care lucreaza cu un program fix de luni pana vineri, credeti ca isi vor sacrifica sambetele sa vina la intalnire, acelea fiind putinele momente in care pot face altceva in afara de munca ? La fel se intampla si cu serile: dupa o zi intreaga de oboseala ii mai arde cuiva de seminarii pe seo ? Dar, pentru seara exista intalnirile de seara unde oricum se discuta mult mai mult de alte chestii relaxante decat de seo.

  Solutia trebuie gasita pentru intalnirile de dimineata. Eu cred ca majoritatea oamenilor care se ocupa de seo sunt ori freelanceri ori fac seo casual pentru proiectele personale, adica disponibili si doritori sa vina in timpul saptamanii dimineata, ci nu seara cand pot merge in alta parte sa se relaxeze sau sambata cand probabil sunt plecati din localitate. Pentru cei care totusi lucreaza in timpul saptamanii, majoritatea sunt angajati pe seo/ppc sau ceva legat si astfel pot negocia cu sefii plecarea la un „training gratis” in schimbul a 2-3 ore de munca.

  In concluzie, cred ca cel mai bine ar fi ca intalnirile de dimineata sa revina in timpul saptamanii dimineata, pe la 9:30 e super ok ca sa se evite si hiperaglomeratie dinainte de 9.

Comentariile sunt închise.