Ediția #116: „Pentru ELE” (SEO + PPC), MIERCURI, 25 martie 2015, ora 18:30, Impact Hub Bucharest, 30 lei

(Ediția curentă are loc MIERCURI, nu JOI)

Te invităm să vii MIERCURI, pe 25 martie 2015 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de stația de metrou Piata Unirii, vezi harta »), la ediția cu numărul 116 Lumea SEO PPC.

Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 18:45 la 21 (poți veni mai devreme, la 18:30, pentru înregistrare și networking la fața locului, evenimentul va începe la 18:45).

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată ».

Nu este necesară rezervarea locului, vino, pur și simplu.

Vom discuta despre SEO / PPC, cu un twist – ediția din martie va avea vorbitori de sex feminin. Află sfaturi de SEO (poziționări în Goolge) / PPC (reclame plătite) de la speakerii noștri.

Te așteptăm la ora 18:30 la eveniment, pentru înregistrare. Evenimentul va începe la ora 18:45.

Nu poți veni la eveniment? Vom publica follow-up cu foto + video + prezentări PPT de la eveniment, dar vei pierde networking și atmosfera din sală. Vezi aici lista de evenimente viitoare (te poți abona și în Google Calendar) »

Teaser:

lsp-pentru-ele

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România te invită MIERCURI, 25 martie 2015, de la ora 18:30, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Data: MIERCURI, 25 martie 2015.

Interval orar: 18:30-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de stația de metrou Piata Unirii, vezi harta »)

Speakeri-i ediției vor fi:

adleina-oprea Adelina Oprea | Remarketing & Retargeting

Are o experiență de 4 ani în marketing online, iar zona de ‪#‎fashion‬ este una dintre preferatele ei. Până în momentul de față a lucrat la ZorileStore, Sandalandala, La Redoute, iar acum dă o mână de ajutor la retargeting.ro si lucrează pentru un start-up pe zona de culinar, al cărui nume este încă un mister.

Vezi aici un clip anterior cu Adelina »

diana-bancu Diana Bancu | Dynamic Search Ads

Cu o experiență de 10 ani în online marketing, Diana este în prezent Performance Media Specialist la Altex România. Bazele formării sale au fost puse în Franța, în primii ani gestionând un număr important de clienți de pe piața franceză. În ultimii ani și-a focusat atenția pe piața autohtonă, lucrând pentru clienții din România, din diferite domenii de activitate.

Vezi aici un clip anterior cu Diana »

alexandra tanasa Alexandra Tănasă | Link Building prin Digital PR

Alexandra crește o echipă de Digital PR în cadrul Vertify, o agenție de inbound marketing și SEO, unde își folosește background-ul în jurnalism și relații publice pentru a crea campanii de content marketing care cresc vizibilitatea businessurilor online.

Vezi aici un clip anterior cu Alexandra »

Cost:

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile; vezi detalii plată prin SMS »). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs.

Pentru entitățile juridice (PFA, SRL, SA), putem face un contract, emitem factură și se plătește un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei).

Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor: la întâlniri participă profesioniști în SEO și PPC (pentru networking și cunoștințe noi), alături de persoane interesate de domeniu (vor să învețe lucruri noi), clienți (vor să înțeleagă mai bine procesul de SEO/PPC, networking).

Vom filma, vom face fotografii și vom publica materialele, inclusiv prezentările pe SlideShare.

Dacă vrei să afli despre evenimente viitoare, abonează-te la notificări ».

De ce să vii la eveniment? 

Pentru că, deși poți găsi înregistrarea pe Internet, deși poți vedea poze online, evenimentul nu se va repeta vreodată, identic. Nu vor fi niciodată aceiași oameni, nu va fi niciodată fix aceeași situație ca la ediția pe care o anunțăm acum. Vii acum, și înveți / faci networking / aplici, sau amâni și nu vei mai avea ocazia asta. Vei găsi poze pe Internet, prezentările PowerPoint, clipurile YouTube, dar ediția în sine nu se va mai repeta. Nu vor fi nici aceeași participanți cu care să faci networking, nu vei învăța nici la fel de bine de la speakeri privind clipurile pe Internet.

Așadar, te așteptăm!

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: ConversionMreadyNewsmanVinescu, WebDigital2Parale.
Parteneri media: Agile Media, Găzduire.ro, Impact Hub Bucharest, IQads, Orașul Meu, Profitshare, SEMRo, SEOmonitor, Softlead, SpeakersArena, Trusted.ro, Trafic.ro.

Foto locație:
the hub

Te așteptăm cu drag la eveniment!

Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „Ediția #116: „Pentru ELE” (SEO + PPC), MIERCURI, 25 martie 2015, ora 18:30, Impact Hub Bucharest, 30 lei”

Comentariile sunt închise.