Ediția #140: „Ele și martie”, 29 martie 2016, la Impact Hub

Te invităm marți, pe 29 martie 2016 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de stația de metrou Piata Unirii, vezi harta »), la ediția cu numărul 140 Lumea SEO PPC.

Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 18:45 la 21 (vino mai devreme, la 18:30, pentru înregistrare și networking la fața locului, evenimentul va începe la 18:45).

Biletul îl poți achiziționa la intrare, cu 30 de lei sau poți opta pentru varianta abonamentelor de 6 intrări (25 lei/eveniment sau 150 lei) sau 12 intrări (20 lei/eveniment sau 250 lei).

Ne place să alegem publicul potrivit către care lansăm campaniile noastre. Un segment important și interesant este cel feminin. Hai să vedem cum a decurs luna martie, ce content putem crea care să atragă și cum să le fidelizăm pe doamnele și domnișoarele ce ne urmăresc.

Evenimentul va fi moderat de către Virgil Pascu, membru al comunității și PPC marketing specialist @Starcomm.

Nu poți veni la eveniment? Vom publica follow-up cu foto + video + prezentări PPT de la eveniment, dar vei pierde partea de networking și atmosfera din sală. Vezi aici lista de evenimente viitoare (te poți abona și în Google Calendar) »

Teaser:

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România te invită marți, 29 martie 2016, de la ora 18:45, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Data: Marți, 29 martie 2016.

Interval orar: 18:45-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de stația de metrou Piata Unirii, vezi harta »)

Invitatele noastre vor fi:

Germina Gâgă – Digital Maketing Specialist @WebDigital

Germina face parte din echipa de specialiști a agenției dedicate de PPC marketing, WebDigital. Deși este la început de drum, a gestionat cu succes bugete însumând 250.000 EUR. Ne va aduce un input valoros despre comportamentul femeilor în procesul de achiziție pe Facebook.

2016---600x315---Prezentare-Speaker-LSP

Olivia Vereha – Online Consultant @OliviaVereha

Potrivit celor care mă cunosc, vorbesc mult despre ce fac și puțin despre cine sunt. Îmi place să cred că nu este un defect. Am studiat jurnalismul, dar după 10 ani de muncă pot să spun că sunt mai degrabă pasionată de UX decât sunt un geek al cuvintelor. Astăzi mă găsiți la secțiunea de „autori” a mai multor reviste online sau predând usability si content writing pe ici pe colo. Îmi plac site-urile bine făcute, social media, muzica indie și îmi petrec timpul liber ajutând oamenii să facă lucruri frumoase în online.

2016---600x315---Prezentare-Speaker-LSP (1)

Adina David – PR Manager @Femei în Afaceri

Am descoperit PR-ul acum 6 ani, când am ales să îmi îndrept pasiunea pentru cărți și pentru comunicare către acest domeniu ce reușește să le înglobeze și să mă pună față în față, zi de zi, cu situații, oameni și povești dintre cele mai diverse. Astfel, am urmat specializarea Comunicare și Relații Publice din cadrul Facultății de Litere, apoi programul de masterat, moment în care mi s-a oferit oportunitatea să mă alătur echipei Femei în Afaceri. Am acceptat provocarea și, timp de mai bine de doi ani, m-am ocupat de partea de media relations, content writing și social media, dar am trecut și în offline și am învățat ce presupune organizarea unui eveniment de la A la Z.

2016---600x315---Prezentare-Speaker-LSP (2)

Cost:

Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei. Studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs.

Pentru entitățile juridice (PFA, SRL, SA), putem face un contract, emitem factură și se plătește un abonament: 6 intrări (150 de RON + TVA,) sau 12 intrări (250 de RON nenominal + TVA ).

Nu este necesară achiziționarea biletului dinainte, îl poți achiziționa direct la intrare.

Profilul participanţilor: la întâlniri participă profesioniști în SEO și PPC (pentru networking și cunoștințe noi), alături de persoane interesate de domeniu (vor să învețe lucruri noi), clienți (vor să înțeleagă mai bine procesul de SEO/PPC, networking).

Vom filma, vom face fotografii și vom publica materialele, inclusiv prezentările pe SlideShare.

Dacă vrei să afli despre evenimente viitoare, abonează-te la notificări ».

De ce să vii la eveniment? 

Pentru că, deși poți găsi înregistrarea pe Internet, deși poți vedea poze online, evenimentul nu se va repeta vreodată, identic. Nu vor fi niciodată aceiași oameni, nu va fi niciodată fix aceeași situație ca la ediția pe care o anunțăm acum. Vii acum, și înveți / faci networking / aplici, sau amâni și nu vei mai avea ocazia asta. Vei găsi poze pe Internet, prezentările PowerPoint, clipurile YouTube, dar ediția în sine nu se va mai repeta. Nu vor fi nici aceeași participanți cu care să faci networking, nu vei învăța nici la fel de bine de la speakeri privind clipurile pe Internet.

Așadar, te așteptăm!

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: Conversion, MReady, WebDigital, Vinescu, AgileMedia, Retargeting, NetopiaDWF și 2Parale.
Parteneri media: Găzduire.ro, Impact Hub Bucharest, IQads, Profitshare, SEMRo, SEOmonitor, Softlead, Trusted.ro, WebArmada.

Te așteptăm cu drag la eveniment!

Partajează pe WhatsApp

2 comentarii la „Ediția #140: „Ele și martie”, 29 martie 2016, la Impact Hub”

Comentariile sunt închise.