Ediția #157 – discuții informale, Lumea SEO PPC: duminică, 23 iunie 2024, 14:00-16:00, Locație: TBA – va fi undeva în București, locație la care să fie ușor de ajuns cu metroul (confirmare necesară)

Pe 23 iulie 2019 avea loc o întâlnire informală Lumea SEO PPC – #156. Fără participanți, din păcate.

Pe 25 iunie 2019 avea ultima întâlnire informală Lumea SEO PPC – #155 (cu participanți)

Am primit feedback că ar fi bine să reluăm întâlnirile informale Lumea SEO PPC.

Te invităm la o nouă întâlnire informală Lumea SEO PPC. Această ediție este dedicată networking-ului și discuțiilor libere între participanți. Te așteptăm cu entuziasm și voie bună pentru a ne cunoaște și pentru a povesti la un pahar!

Ce se întâmplă la întâlnirile de seară, în jurul mesei: râsete, networking, discuții, cafele şi alte băuturi.

Tema: SEO și PPC.
Data: duminică, 23 iunie 2024.
Interval orar: 14:00-16:00 (după amiaza).
Adresa locației: Va fi comunicată pe grupul de WhatsApp care va fi creat pentru eveniment. (pe grup vor putea posta doar moderatorii și lista membrilor rămâne privată). Notă – dacă nu primiți un mesaj pe WhatsApp cu câteva zile înainte de eveniment, scrieți-mi un email Contact – Blog de Olivian Breda. Răspund rapid.
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/475608471592178/
Număr telefon contact: Va fi trimis pe grupul de WhatsApp care va fi creat pentru eveniment. (pe grup vor putea posta doar moderatorii și lista membrilor rămâne privată)

Link înscrieri: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8PR4yX8H3hGpanPQcpWcUeBfB_JXeRIqdL5UDPFbEF9FXrQ/viewform?usp=sf_link

Important – Va trebui să confirmați participarea la eveniment în formularul Google Docs.

Important – Dacă doriți să participați pe viitor, completați formularul și vă vom adăuga în grupul de WhatsApp.

Notă – va exista un grup WhatsApp doar cu participanții la întâlnire, în plus față de un grup comun în care anunț evenimentele. În grupul cu participanții utilizatorii vor putea interacționa între ei și vedea numerele de telefon ale celorlalți participanți.

Vrei să afli de evenimente viitoare? Vezi aici notificări ».

Profilul participanților – la întâlniri participă în special începători SEO și PPC, dar și profesioniști. Nu se discută doar despre SEO și PPC, e o discuție lejeră pe diferite teme.

Te așteptăm la o cafea!

De ce să vii la eveniment?

Pentru că poți interacționa cu specialiști în SEO și PPC. Dacă ești pasionat de online marketing este locul perfect în care poți pune întrebări într-un mediu relaxat. Suntem oameni… e frumos!

Mulțumim pentru suport WebDigital.

Partajează pe WhatsApp

Lasă un comentariu

Reguli pentru cei care lasă comentarii »