Ediția #50: SEO și PPC pentru publicul feminin – vineri, 30 martie 2012, 18:30, Orange Concept Store

Ionuț MUNTEANU și Olivian BREDA vă aşteaptă cu drag la ediția lunară #50: SEO și PPC pentru publicul feminin.

Tema generală a întâlnirii: „SEO și PPC pentru publicul feminin”;

Luna femeilor încă nu a trecut! Te așteptăm vineri, 30 martie, de la ora 18:30, să le sărbătorim înca o data în luna dedicata lor și să afli răspunsul la întrebarea care ne macină pe toți : cum comunici către publicul feminin și, mai ales, cum faci SEO și PPC pentru acest segment de public atât de special?

Te așteptăm la eveniment pentru a vedea studii de caz cu campanii PPC dedicate publicului feminin, sfaturi și smecherii pentru a le atrage atenția, idei despre cum trebuie sa comunici cu acest public și particularități privind promovarea unui produs dedicat femeilor, prin motoarele de căutare.

Pentru această ediție avem trei invitate care vor vorbi despre provocările de a fi specialiste în comunicare, SEO sau PPC într-o lume ce se crede a fi a bărbaților.

Data: vineri, 30 martie 2012;

Interval orar: 18:30-20:40;

Adresa exactă: Orange Concept Store, Calea Victoriei, nr. 41 (lângă magazinul Muzica din Bucureşti, la câteva minute de mers pe jos de la Piața Universității). Vedeți harta Orange Concept Store.

Program:

18:30-19:00 Prezentare: Ana BUCUROIU (Twitter) – Ce trebuie să urmăreşti la o campanie PPC pentru public feminin? Întrebări și răspunsuri.
19:00-19:45 Prezentare: Diana BANCU (Twitter) – Provocările unei femei specialist în SEO și PPC. Întrebări și răspunsuri.
(pauză 10 minute)
19:55-20:40 Prezentare: Gabriela CHESARU (Facebook) –Iubitule, noi nu mai comunicăm! Despre femei, la modul subiectiv… Întrebări și răspunsuri.

Notă: pentru a afla despre evenimentele viitoare, vă invităm să vă abonați la notificări pentru evenimentele viitoare;

Intrarea liberă.

Înscrieri: puteți participa la întâlniri și fără înscriere pe site, însă nouă ne este util să știm numărul participanților la o întâlnire, înainte de întâlnirea efectivă. Dacă completați toate datele și participați la întâlnire, vă vom pune pe site la lista participanților. Formular de înscriere.
Observaţii:

 • Nu puteți veni să vedeți evenimentul? Vedeți soluții alternative de a vedea evenimentul;
 • În general, există conexiune la Internet wireless în cadrul Orange Concept Store.
 • Pentru parcare vedeţi Hotelul Novotel şi harta.
 • Profilul participanţilor – la întâlniri participă în special începători SEO și PPC, dar și profesioniști.
 • În cadrul locaţiei nu se fumează.
 • Nu asigurăm servicii de catering.

Mulțumim pentru suport 2ParaleBookCityDigital IQads, Trafic.roDoncaféTu.roSIGMANET și Orange Concept Store.

Vă așteptăm cu drag la eveniment.


Sursa foto și licență.

Partajează pe WhatsApp

11 comentarii la „Ediția #50: SEO și PPC pentru publicul feminin – vineri, 30 martie 2012, 18:30, Orange Concept Store”

 1. Foarte buna initiativa voastra! Ca femeie, in PPC, mi-e foarte greu. Ma confrunt in fiecare zi cu discriminarea barbatilor si tehnologiei. Este, intr-adevar, o lume a barbatilor. Barbatul PPC are clar un avantaj in fata Femeii PPC.

  Abia astept sa impartasim idei ca intre fete despre cum putem lupta cu asta! Poate facem si un grup pe facebook, ce ziceti?!

 2. sal

  de f.f. mult timp imi doream sa invat despre seo k sa imi promovez salonul personal, mi se pare sooper. multe ft imi tot zic la salon fataaaa fati si tu site sa te gaseasca lumea pe net ca faci unghii superrr.

  nu va intereseaza un barter? eu va fac unghii voi imi faceti site.

  ms

 3. Soooper! Gina, iti fac eu site-ul pentru un french! Cu SEO target-at pe sexul frumos, sa nu ne gaseasca toti misoginii pe Google si sa faca misto. :***

  Girl power, girl power!

  Poops.

 4. dan, siteul ala e cam varza…eu le fac mult mai misto,sastii!!!:P

  olivian,sa stii k am si clienti barbati.si e f. important si k barbat sa-ti ingrijesti unghiile!!!asa k daca vrei,dami un mail si te invit la salonul meu.;)

  andreea, esti funny:))))))))kiar mi-ar placea sa colaboram,imi place atitudinea ta. :***** cine are nevoie de barbatI!??!?!!

  sper sa ajung diseara,am o zi plinaaaa.

 5. Gina, ai dreptate! Cine are nevoie de barbati?!!! Da-mi un mail pe skumpika4u arond yahoo pe com sa schimbam mai multe impresii. Noi suntem un grup de fete care chiar n-avem nevoie de barbati, gen. Daca ma intelegi k vreau sa zic. ;))

  Pooops.

Comentariile sunt închise.