Ediția #83: „Rezultate în IT cu SEO&PPC”, marți, 29 octombrie 2013, ora 19:00, Impact Hub Bucharest – 6,3E

Note inițiale: vă așteptăm la Impact Hub Bucharest și în luna octombrie – Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aiciIntervalul orar este de la ora 19 la 21. Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile.  Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată.

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită marți, 29  octombrie 2013, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la o ediție Lumea SEO PPC dedicată domeniului IT. În contextul apropierii discount-urilor de Black Friday, magazinele online/offline  au început să investească masiv în promovarea timpurie a campaniilor de reduceri. Ne-am propus ca la ediția de luna aceasta, să oferim câteva hint-uri despre optimizarea  corespunzătoare a campaniilor pentru produsele și serviciile din IT.

Speakerii de la ediția 83: 

Bogdan Aron – Managing Director, 2Parale

bogadn-aron-200x200Experiență de peste 7 ani în online și marketing online. A deținut o companie specializată în marketingul pe motoarele de căutare, timp în care a colaborat cu branduri importante precum Intact, Flanco, Euro<26. După intrarea în echipa Netbridge Services (trafic.ro), a devenit unul dintre cei mai vizibili specialiști în marketing online. S-a alăturat 2Parale în 2012, coordonează activitățile de marketing și management și este implicat direct în dezvoltarea business-ului la nivel local și regional.

145865_articol-194x200Cosmin Negrescu – CEO – SEO monitor

Cosmin Negrescu este fondatorul SEO monitor – unul din principalii jucători pe piața de servicii SEO din Romania. În prezent, SEO monitor susține peste 100 de campanii SEO simultan (precum Elefant.ro, TinaR, BestJobs, Miniprix, Zile și Nopti), cu obiective specifice și rezultate pe măsură pentru fiecare client în parte.
SEOmonitor.com se va lansa și internațional.

 

Cornel Coman – Specialist PPC la WebDigital

Cornel_Coman1-197x200Cornel este specialist PPC în cadrul agenției WebDigital și totodată certificat  Google AdWords Individual. De un an și câteva milioane de click-uri construiește și optimizează campanii PPC. Împreună cu echipa WebDigital, el  a gestionat  cu succes peste 50 de conturi și a obținut rezultate apreciate de către clienți.

 

Data: marți, 29 octombrie 2013.

Interval orar: 19:00-21:30.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aici:

View Larger Map

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei).

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQadsTrafic.ro, Comunicatedepresa2Parale,  SEOmonitorWebDigital,  SEMdaysSEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, GPEC, Newsman, Vinescu

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp

9 comentarii la „Ediția #83: „Rezultate în IT cu SEO&PPC”, marți, 29 octombrie 2013, ora 19:00, Impact Hub Bucharest – 6,3E”

  1. Buna!

    Interesant evenimentul organizat de voi, sigur se vor discuta lucruri interesante despre seo. Incerc sa ajung si eu la Bucuresti zilele acestea.
    Cu stima,
    Viorel

Comentariile sunt închise.