Ediția #86: „Top 10 lucruri pe care nu le-ai știut despre SEO și PPC”, joi, 12 decembrie 2013, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Vă așteptăm la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aici). Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 19 la 21. Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile).  Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită joi, 12  decembrie 2013, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la ultima ediție Lumea SEO PPC din acest an. Ne-am propus ca la acest ultim eveniment, pentru anul în curs, să încercăm să surprindem audiența cu un clasament al lucrurilor neștiute din domeniul SEO și PPC. Am invitat 3 speakeri cu experiență în domeniu și am pregatit un moment inedit, o degustare de vinuri, realizata cu sprijinul Vinescu.ro.

Speakerii de la ediția 86: 

Marius Lazarescu – General Manager & Senior AdWords Specialist @ Today’s 

1d3e076 Marius este pionier în domeniul Online Marketing-ului,  CEO în cadrul agenției Today’s și Președinte și membru fondator SEMro (http://semro.ro). Agenția Today’s, pe care o coordonează cu succes de 8 ani, are în  spate o experiență variată, în diferite domenii, de la Auto-Moto și IT & C până la educație și sănătate, atât startup-uri, cât și multinaționale.

 

 

Valentin Radu –  CEO Marketizator

vraduValentin Radu, cunoscut antreprenor, cu o experiență de 12 ani în domeniul tehnologiei și online marketing, este co-fondator la rca-ieftin.ro, leaderul pieței de asigurări online din România și CEO la Marketizator, prima platformă de optimizare a conversiilor, special construită pentru magazine de comerț electronic.”

 

 

 

Mihai Aperghis –  CEO & SEO Consultant at Vertify       

mihai

Mihai este specialist SEO, fondator al firmei Vertify. Are experiență de peste 6 ani în domeniul serviciilor SEO și este specializat în audituri și analize tehnice. Îl puteți urmări pe Google+ și pe Twitter.

 

 

 

Data: joi, 12 decembrie 2013.

Interval orar: 19:00-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aici:

View Larger Map

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei). Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQadsTrafic.ro, Comunicatedepresa2Parale,  SEOmonitorWebDigital,  SEMdaysSEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, GPEC, Newsman, Vinescu.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp

2 comentarii la „Ediția #86: „Top 10 lucruri pe care nu le-ai știut despre SEO și PPC”, joi, 12 decembrie 2013, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei”

Comentariile sunt închise.