Follow-up ediția #86: „Top 10 lucruri pe care nu le-ai știut despre SEO și PPC”, joi, 12 decembrie 2013, Impact Hub Bucharest

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România v-a invitat joi, 12  decembrie 2013, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la ultima ediție Lumea SEO PPC din acest an. Ne-am propus ca la acest ultim eveniment, pentru anul în curs, să încercăm să surprindem audiența cu un clasament al lucrurilor neștiute din domeniul SEO și PPC. Am invitat 3 speakeri cu experiență în domeniu și am pregatit un moment inedit, o degustare de vinuri, realizata cu sprijinul Vinescu.ro.

DSC_9078-mica


Descarcă: PPT / PDF / PPTX


Descarcă: PPT / PDF / PPTX


Descarcă: PPT / PDF / PPTX


Descarcă PDF.

De văzut articolul foarte documentat al lui Mihai.

Foto de la eveniment:
[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”100050990853086188413″ ualb=”5957944718924209921″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”3″ size=”640″ num=”100″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”200″]

Speakerii de la ediția 86: 

Marius Lazarescu – General Manager & Senior AdWords Specialist @ Today’s 

1d3e076 Marius este pionier în domeniul Online Marketing-ului,  CEO în cadrul agenției Today’s și Președinte și membru fondator SEMro (http://semro.ro). Agenția Today’s, pe care o coordonează cu succes de 8 ani, are în  spate o experiență variată, în diferite domenii, de la Auto-Moto și IT & C până la educație și sănătate, atât startup-uri, cât și multinaționale.

 

 

Valentin Radu –  CEO Marketizator

vraduValentin Radu, cunoscut antreprenor, cu o experiență de 12 ani în domeniul tehnologiei și online marketing, este co-fondator la rca-ieftin.ro, leaderul pieței de asigurări online din România și CEO la Marketizator, prima platformă de optimizare a conversiilor, special construită pentru magazine de comerț electronic.”

 

 

 

Mihai Aperghis –  CEO & SEO Consultant at Vertify       

mihai

Mihai este specialist SEO, fondator al firmei Vertify. Are experiență de peste 6 ani în domeniul serviciilor SEO și este specializat în audituri și analize tehnice. Îl puteți urmări pe Google+ și pe Twitter.

 

 

 

 

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQadsTrafic.ro, Comunicatedepresa2Parale,  SEOmonitorWebDigital,  SEMdaysSEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, GPEC, Newsman, Vinescu.

Partajează pe WhatsApp