Ediția #90: „Organizare de evenimente (SEO+PPC)”, joi, 27 februarie 2014, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Vă așteptăm la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aici). Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 19 la 21. Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită joi, 27 februarie 2014, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la cea de-a doua ediție Lumea SEO PPC din acest an. Vom discuta despre modalitățile de promovare online, dar totodata și despre strategiile de SEO și PPC aplicate în domeniul organizării de evenimente și de conferințe de tip business-to-busines, alături de speakerii invitați: Cristian Manafu – Managing Partner la Evensys, Dragoș Smeu – Senior PPC Specialist at WebDigital.Ro și Roxana Ivan – Marketing & Communications Assistant 2Parale

Speakerii de la ediția 90:

Cristian Manafu – Managing Partner at Evensys

manafuFost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media. In cariera sa de opt ani in presa de afaceri, ultimii trei ca director editorial pentru Biz, Stuff si Campaign, Cristian a fost responsabil cu lansarea si relansarea unor reviste de pe piata locala. Din noiembrie 2006, Cristian este managing partner la Evensys, companie ce organizeaza evenimente de afaceri. In 2007, a co-fondat Eventive, firma de management si logistica pentru evenimente de companie.

Dragoș Smeu – Senior PPC Specialist at WebDigital.ro

dragosCu o experienta de peste 3 ani in online marketing, Dragos este in prezent Senior PPC Specialist in cadrul agentiei de PPC, WebDigital si a manageriat bugete de peste 1 milion de euro pentru aproximativ 150 de clienti din domenii de activitate diferite.

 

Roxana Ivan, Marketing & Communications Assistant 2Parale

Roxana IvanRoxana are la activ cinci ani de jurnalism de business și patru ani de comunicare și marketing pe care și-a propus să îi fructifice cât mai eficient la 2Parale, cea mai mare rețea de afiliere de România. Împreună cu echipa 2Parale a pus bazele unor evenimente de top din comerțul și marketingul online (ecomTIM, SEM Days etc.) și coordonează întâlnirile periodice 2Parale.  Crede în puterea content marketingului și a comunicării inteligente.

 

 

Data: joi, 27 februabrie 2014.

Interval orar: 19:00-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aici:

View Larger Map

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei). Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, SEOmonitor, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, GPEC, Newsman, Vinescu, Agile Media, Găzduire.ro.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp

3 comentarii la „Ediția #90: „Organizare de evenimente (SEO+PPC)”, joi, 27 februarie 2014, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei”

Comentariile sunt închise.