Follow-up – ediția #90: „Organizare de evenimente (SEO+PPC)”, 27 februarie 2014, Impact Hub Bucharest

[buzz]Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România v-a invitat joi, 27 februarie 2014, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la cea de-a doua ediție Lumea SEO PPC din acest an. An discutat despre modalitățile de promovare online, dar totodata și despre strategiile de SEO și PPC aplicate în domeniul organizării de evenimente și de conferințe de tip business-to-busines, alături de speakerii: Cristian Manafu – Managing Partner la Evensys, Dragoș Smeu – Senior PPC Specialist at WebDigital.Ro și Roxana Ivan – Marketing & Communications Assistant 2Parale.

!Lumea SEO PPC #90 - Organizare de evenimente 098-640

Mai jos, fotografii + video + prezentări de la eveniment.

NOU! Vă invităm să ne dați feed-back pentru ediția de joi, aici.

Prezentare Impact Hub Bucharest

Valentin Radu – Introducere prezentare Cristian Manafu

Cristian Manafu – Promovarea evenimentelor B2B


Descarcă PDF.

Dragos Smeu – Promovarea unui eveniment prin campanii PPC Marketing


Descarcă PPT.
Linkuri video-uri din prezentare Dragoș:

Roxana Ivan – Buget mic pentru evenimente mari


Descarcă PPT.

Fotografii de la eveniment:
[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”100050990853086188413″ ualb=”5985739511405364273″ imgl=”fancybox” style=”windows” shape=”rectangle” size=”640″ num=”300″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″]

Albumul pe Facebook:
Follow-up – ediția #90: „Organizare de evenimente (SEO+PPC)”

Speakerii de la ediția 90:

Cristian Manafu – Managing Partner at Evensys

manafuFost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media. In cariera sa de opt ani in presa de afaceri, ultimii trei ca director editorial pentru Biz, Stuff si Campaign, Cristian a fost responsabil cu lansarea si relansarea unor reviste de pe piata locala. Din noiembrie 2006, Cristian este managing partner la Evensys, companie ce organizeaza evenimente de afaceri. In 2007, a co-fondat Eventive, firma de management si logistica pentru evenimente de companie.

Dragoș Smeu – Senior PPC Specialist at WebDigital.ro

dragosCu o experienta de peste 3 ani in online marketing, Dragos este in prezent Senior PPC Specialist in cadrul agentiei de PPC, WebDigital si a manageriat bugete de peste 1 milion de euro pentru aproximativ 150 de clienti din domenii de activitate diferite.

 

Roxana Ivan, Marketing & Communications Assistant 2Parale

Roxana IvanRoxana are la activ cinci ani de jurnalism de business și patru ani de comunicare și marketing pe care și-a propus să îi fructifice cât mai eficient la 2Parale, cea mai mare rețea de afiliere de România. Împreună cu echipa 2Parale a pus bazele unor evenimente de top din comerțul și marketingul online (ecomTIM, SEM Days etc.) și coordonează întâlnirile periodice 2Parale.  Crede în puterea content marketingului și a comunicării inteligente.

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, SEOmonitor, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, GPEC, Newsman, Vinescu, Agile Media, Găzduire.ro.

De văzut și:

Feed-back:

Partajează pe WhatsApp

2 comentarii la „Follow-up – ediția #90: „Organizare de evenimente (SEO+PPC)”, 27 februarie 2014, Impact Hub Bucharest”

Comentariile sunt închise.