Ediția #92: „Industria muzicală (SEO+PPC)”, miercuri, 26 martie 2014, 19:00-21:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Note inițiale: vă așteptăm la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii – vezi hartaIntervalul orar este de la ora 19 la 21. Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile.  Elevii și studenții sunt scutiți de taxa de intrare pentru primele 3 ediții la care participă. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită miercuri, 26 martie 2014, de la ora 19:00, la Impact Hub Bucharest, la o ediție specială Lumea SEO PPC. Invitații acestei ediți, Alexandru Negrea, Florin Grozea și Adrian Bucurei, ne vor vorbi despre evoluția evoluția strategiilor de marketing online în industria muzica din România. Vom afla noutăți de la personalități remarcabile din industrie și vom discuta pe studii de caz concrete, despre optimizarea campaniilor de profil.

Speakerii de la ediția 92:

03 Alexandru Negrea – Consultant Social Media

Alexandru Negrea este coordonator al departamentul de Facebook Marketing la Spada, trainer în cadrul Social Media School, platformă de training-uri intensive de marketing şi comunicare online şi formator/trainer acreditat de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei Naționale. Ȋn poziția de Social Media Manager la Banca Comercială Română el a dezvoltat şi a activat o comunitate 100.000 de fani ȋmpreună cu colegii din departamentele de marketing şi comunicare, dar şi mai multe proiecte online (ex: Summer Job în BCR).

 

02 Florin Grozea – Artist, compozitor, prezentator TV, antreprenor online

Peste 1.000 de concerte în cei 18 ani de carieră cu Hi-Q. Primul artist român cu blog: www.floringrozea.com .  În primăvara anului 2013 a lansat prima carte: “Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură“. Inspirat de succesul cărții, în luna octombrie, a fondat propria agenție digitală dedicată industriei muzicale: Hit Yourself Consulting.

 

 Adrian este Director de Marketing ȋn cadrul companiei Eventim – lider detașat pe zona de ticketing ca volum de vanzãri, trafic online, numãr de evenimente. Eventim activeazã pe zone diferite de entertaiment: concerte, teatre, evenimente sportive.

 

 

Data: miercuri, 26 martie 2014

Interval orar: 19:00-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii – vezi harta:

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii și studenții sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (SRL, PFA, SA), putem face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei).

Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQadsTrafic.ro, Comunicate de presă2Parale,  SEOmonitorWebDigital,  SEMdaysSEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, GPEC, Newsman, Vinescu, Găzduire.ro, Agile Media.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp