Follow-up ediția #92: „Industria muzicală (SEO+PPC)” (26 martie 2014, Impact Hub Bucharest)

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România v-a invitat miercuri, 26 martie 2014, de la ora 19:00, la Impact Hub Bucharest, la o ediție specială Lumea SEO PPC. Invitații acestei ediți, Alexandru Negrea, Florin Grozea și Adrian Bucurei, n-au vorbit despre evoluția evoluția strategiilor de marketing online în industria muzica din România. Am aflat noutăți de la personalități remarcabile din industrie și am discutat pe studii de caz concrete, despre optimizarea campaniilor de profil.

!Lumea SEO PPC #92 - Industria muzicala 165-mic

Mai jos, fotografii, prezentările și înregistrarea video a evenimentului.

Alexandru Negrea – Storytelling pe Facebook


(download PDF)

Florin Grozea – Viral PR


(download PDF)

Adrian Bucurei – Industria muzicala in Romania

(Link playlist cu toate clipurile)

Fotografii de la eveniment:
[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”100050990853086188413″ ualb=”5995829262518810257″ imgl=”fancybox” style=”windows” shape=”rectangle” size=”640″ num=”100″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″]

Speakerii de la ediția 92:

03 Alexandru Negrea – Consultant Social Media

Alexandru Negrea este coordonator al departamentul de Facebook Marketing la Spada, trainer în cadrul Social Media School, platformă de training-uri intensive de marketing şi comunicare online şi formator/trainer acreditat de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei Naționale. Ȋn poziția de Social Media Manager la Banca Comercială Română el a dezvoltat şi a activat o comunitate 100.000 de fani ȋmpreună cu colegii din departamentele de marketing şi comunicare, dar şi mai multe proiecte online (ex: Summer Job în BCR).

 

02 Florin Grozea – Artist, compozitor, prezentator TV, antreprenor online

Peste 1.000 de concerte în cei 18 ani de carieră cu Hi-Q. Primul artist român cu blog: www.floringrozea.com .  În primăvara anului 2013 a lansat prima carte: “Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură“. Inspirat de succesul cărții, în luna octombrie, a fondat propria agenție digitală dedicată industriei muzicale: Hit Yourself Consulting.

 

 Adrian este Director de Marketing ȋn cadrul companiei Eventim – lider detașat pe zona de ticketing ca volum de vanzãri, trafic online, numãr de evenimente. Eventim activeazã pe zone diferite de entertaiment: concerte, teatre, evenimente sportive.

 

 

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQadsTrafic.ro, Comunicate de presă2Parale,  SEOmonitorWebDigital,  SEMdaysSEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, GPEC, Newsman, Vinescu, Găzduire.ro, Agile Media.

Partajează pe WhatsApp