Ediția #94: „Unelte SEO+PPC”, joi, 24 aprilie 2014, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Vă așteptăm pe 24 aprilie 2014 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta). Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 19 la 21. Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită joi, 24 aprilie 2014, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC. Vom discuta despre funcționalitățile unor tool-uri SEO și PPC (MintMetrics, SEOmonitor, Retargeting) și despre modalitățile prin care aceste unelte contribuie la optimizarea campaniilor de marketing online.

Speakerii de la ediția 94:

Cosmin Daraban – CMO & Co-Founder SilkWEB

cosmin Cosmin are 14 ani de experienta în online, iar în 2005 a pus bazele SilkWEB. Din 2006 a început dezvoltarea propriei platforme de e-commerce – SilkMART, pe care în prezent rulează peste 100 de magazine online, fiind implicat, de asemenea, în lansarea și dezvoltarea acestora. Scopul lui este acela de a oferi cea mai bună soluție de e-commerce clienților SilkWEB. Din 2012, dezvoltă aplicația MintMetrics unde clienții pot urmări evoluția, rezultatele și efectele campaniilor de marketing organic (SEO & Social Media) asupra propriului site.

Cosmin Negrescu – CEO at SEOmonitor

cosminn Cosmin Negrescu este fondatorul SEO monitor – unul din principalii jucători pe piața de servicii SEO din Romania. În prezent, SEO monitor susține peste 100 de campanii SEO simultan (precum Elefant.ro, TinaR, BestJobs, Miniprix, Zile și Nopti), cu obiective specifice și rezultate pe măsură pentru fiecare client în parte. SEOmonitor.com se va lansa și internațional.

 

 

rares Rareș Bănescu – Owner & Founder at OMTagency

Salut, sunt Rareș Bănescu și activez în mediul online de mai bine de 7 ani de zile. Am început ca Director de Vânzari și Dezvoltare la Machteam Soft, în grupul de investiții NCH. Lucrul în corporație m-a plafonat puțin, așa că am decis să-mi deschid propria afacere online, un shop de fashion. Aici m-am regăsit în poziția de a vinde direct consumatorului, lucru care m-a făcut să înțeleg cât de importantă este comunicarea personalizată în mediul online. Așa că, în calitate de Owner&Founder al OMT Agency, am dezvoltat proiectul Retargeting, un soft care permite individualizarea shop-ului în concepția clientului final și personalizarea comunicării cu traficul site-ului.

 

 

Data: joi, 24 aprilie 2014.

Interval orar: 19:00-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta:

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei). Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, SEOmonitor, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub BucharestNewsman, Vinescu, Agile Media, Găzduire.ro.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „Ediția #94: „Unelte SEO+PPC”, joi, 24 aprilie 2014, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei”

Comentariile sunt închise.