Follow-up ediția #94: „Unelte SEO+PPC”, joi, 24 aprilie 2014, Impact Hub Bucharest

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România v-a invitat pe 24 aprilie 2014 la Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC. Am discutat despre funcționalitățile unor tool-uri SEO și PPC (MintMetrics, SEOmonitor, Retargeting) și despre modalitățile prin care aceste unelte contribuie la optimizarea campaniilor de marketing online.

000-mic

Mai jos, fotografii, prezentările și înregistrarea video a evenimentului.

NOU! Vă invităm să ne dați feed-back pentru ediția de joi, aici.

Prezentări + clipuri video:

Daniel Matei – Prezentare Impact HUB Bucharest

Vlad Andrieș – Introducere

Rareș Bănescu – Prezentare Retargeting

Andrei Costescu – Prezentare MReady

Cosmin Daraban – Prezentare MintMetrics


Download PPT.

Cosmin Negrescu – SEO monitor App – Lansare modul Google reputation


Vlad Andrieș – Încheiere

(vezi toate clipurile – Playlist Follow-up ediția #94: „Unelte SEO+PPC”, joi, 24 aprilie 2014, Impact Hub Bucharest – YouTube)

Fotografii de la eveniment:

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”100050990853086188413″ ualb=”6006863667524869073″ imgl=”fancybox” style=”windows” shape=”rectangle” size=”640″ num=”300″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″]

(album Facebook – Follow-up ediția #94: „Unelte SEO+PPC”, joi, 24 aprilie 2014)

Speakerii de la ediția 94:

Cosmin Daraban – CMO & Co-Founder SilkWEB

cosmin Cosmin are 14 ani de experienta în online, iar în 2005 a pus bazele SilkWEB. Din 2006 a început dezvoltarea propriei platforme de e-commerce – SilkMART, pe care în prezent rulează peste 100 de magazine online, fiind implicat, de asemenea, în lansarea și dezvoltarea acestora. Scopul lui este acela de a oferi cea mai bună soluție de e-commerce clienților SilkWEB. Din 2012, dezvoltă aplicația MintMetrics unde clienții pot urmări evoluția, rezultatele și efectele campaniilor de marketing organic (SEO & Social Media) asupra propriului site.

Cosmin Negrescu – CEO at SEOmonitor

cosminn Cosmin Negrescu este fondatorul SEO monitor – unul din principalii jucători pe piața de servicii SEO din Romania. În prezent, SEO monitor susține peste 100 de campanii SEO simultan (precum Elefant.ro, TinaR, BestJobs, Miniprix, Zile și Nopti), cu obiective specifice și rezultate pe măsură pentru fiecare client în parte. SEOmonitor.com se va lansa și internațional.

 

 

rares Rareș Bănescu – Owner & Founder at OMTagency

Salut, sunt Rareș Bănescu și activez în mediul online de mai bine de 7 ani de zile. Am început ca Director de Vânzari și Dezvoltare la Machteam Soft, în grupul de investiții NCH. Lucrul în corporație m-a plafonat puțin, așa că am decis să-mi deschid propria afacere online, un shop de fashion. Aici m-am regăsit în poziția de a vinde direct consumatorului, lucru care m-a făcut să înțeleg cât de importantă este comunicarea personalizată în mediul online. Așa că, în calitate de Owner&Founder al OMT Agency, am dezvoltat proiectul Retargeting, un soft care permite individualizarea shop-ului în concepția clientului final și personalizarea comunicării cu traficul site-ului.

 

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, SEOmonitor, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub BucharestNewsman, Vinescu, Agile Media, Găzduire.ro.

Partajează pe WhatsApp

3 comentarii la „Follow-up ediția #94: „Unelte SEO+PPC”, joi, 24 aprilie 2014, Impact Hub Bucharest”

 1. Salutare!

  Foarte interesante si subiectele acesti editii!

  Voiam sa stiu daca plata prin SMS tine locul unei rezervari si daca este posibil sa nu mai fie locuri, chiar daca s-a efectuat plata in prealabil.

  Offtopic: In pagina https://lumeaseoppc.ro/despre/ am observat un deadlink pe ancora „Citește mai mult despre cei doi termeni.” – cred ca apartine altcuiva domeniul respectiv.

  Toate cele bune!
  Emil

 2. Salut,

  Există o mică posibilitate să nu mai fie locuri, dar asta nu se întâmplă în marea majoritate a situațiilor.

  Dacă vin la o întâlnire 300 de oameni pentru o sală de vreo 60, desigur că nu vor fi locuri suficiente. Însă nu prea ni s-a întâmplat.

  Nu facem rezervări.

  Mulțumim de observația linkului, l-am șters complet.

  Mulțumim de interes și ajutor.

  Olivian

Comentariile sunt închise.