Ediția #98: „Bugete SEO+PPC”, joi, 26 iunie 2014, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei

Vă așteptăm pe 26 iunie 2014 la Impact Hub Bucharest – Strada Halelor, nr. 5, etaj 2 (foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta). Intervalul orar al întâlnirii este de la ora 19 la 21. Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare. Se poate plăti la fața locului, cu un bilet de 30 lei, sau printr-un SMS, în valoare de 6,3 euro (trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile). Elevii / studenții / masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Vom discuta despre bugetele alocate în campaniile AdWords, SEO sau alte canale și totodată despre rezultatele obținute, despre conversii și alți parametri care evidențiază eficiența tacticilor folosite, alături de speakerii acestei ediții.

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită joi, 26 iunie 2014, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la Lumea SEO PPC.

Speakerii de la ediția 98:

elena-dobre Elena Dobre – Online Marketing Specialist@Conversion Marketing

Online Marketing Specialist @ Conversion Marketing, Elena are o bogata experienta in marketing online dobandita ca PPC Strategist la Google unde a lucrat cu clienti din Franta, Belgia, Elvetia, Canada, Irlanda si UK. Elena aplica experienta internationala clientilor agentiei Conversion, lucrand cu unii dintre cei mai mari clienti de pe piata – eMag, Flanco, Autovit, Mercador, Oriflame, Ivatherm.  Ca speaker la conferinte Google in Paris, Lille, Bruxelles si Londra, Elena a impartasit expertiza in domeniul PPC, Analytics si website usability.

marius-lazarescu Marius Lazarescu – General Manager & Senior AdWords Specialist @ Today’s 
Marius este pionier în domeniul Online Marketing-ului,  CEO în cadrul agenției Today’s și Președinte și membru fondator SEMro (http://semro.ro). Agenția Today’s, pe care o coordonează cu succes de 8 ani, are în  spate o experiență variată, în diferite domenii, de la Auto-Moto și IT & C până la educație și sănătate, atât startup-uri, cât și multinaționale.

 

 

alexandra-tanasa Alexandra Tănasă – Digital PR& Content Marketing at Vertify.ro

Alexandra este specialistul în digital PR din spatele agenției de inbound marketing și SEO Vertify. Alexandra își foloseste background-ul în jurnalism și relații publice în care și-a început cariera în 2007, cu scopul de a realiza campanii de content marketing pentru creșterea vizibilității în search.


Amfitrionul editiei 98:

diana-bancu Diana Bancu – PPC Specialist Okazii.ro

Diana este Specialist Certificat – Google Adwords  și  are peste 8 ani de experiență în SEO și SEM. A lucrat pentru clienti din Franța cât și din România, dar în ultimii 3 ani, și-a focusat atenția asupra pieței autohtone. Este pasionata de Marketing-ul Online și vrea să fie mereu la curent cu  noutățile din domeniu.

Data: joi, 26 iunie 2014.

Interval orar: 19:00-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, vezi harta:

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui bilet sau SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Elevii / Studenții / Masteranzii sunt scutiți de taxa de intrare. Este necesar să prezentați carnetul de student pe anul în curs. Detalii mecanism plată. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei). Nu este necesară rezervarea, veniți, pur și simplu.

Profilul participanţilor – la întâlniri participă atât profesioniști în SEO și PPC, cât și persoane interesate de domeniu.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport partenerilor noștri: IQads, Trafic.ro, Comunicate de presă, 2Parale, WebDigital, SEMdays, SEMRo, Orașul Meu, IMworld, Mready, Impact Hub Bucharest, Newsman, Vinescu, Agile Media, Găzduire.ro.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp

3 comentarii la „Ediția #98: „Bugete SEO+PPC”, joi, 26 iunie 2014, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 30 lei”

  1. Va dati seama ca niciunul nu o sa poata sa va zica exact ce buget aloca un client, datele astea sunt confidentiale. ;) Dar, tot e bine daca ofera niste date estimative.

    Este interesant de aflat daca au scazut/crescut bugetele pentru SEO/PPC…

Comentariile sunt închise.