Follow-up – ediția #73 : „SEO și PPC pentru produse și servicii pentru copii”, joi, 30 mai 2013, ora 18:30, la Tonka Soul Café

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România v-a invitat joi, 30 mai 2013, de la ora 18:30, în Tonka Soul Café, la o ediție Lumea SEO PPC dedicată SEO și PPC pentru produse și servicii pentru copii. Mai jos, prezentări + înregistrări video + fotografii de la eveniment.Download: PPT, PPTX, PDF.
Download: PPT, PPTX, PDF.
Download #1: PPT, PPTX, PDF.
Download #2: PPT, PPTX, PDF.

Foto (full-screen?)

Speakerii de la ediția 73:
Dragoș Smeu: 
29322_1319944041829_7625669_n (1) Cu o experienta de peste 3 ani in online marketing, Dragos este in prezent Senior PPC Specialist in cadrul agentiei de PPC, Webdigital si a manageriat bugete de peste 1 milion de euro pentru aproximativ 150 de clienti din domenii de activitate diferite. Daca vreti sa aflati insighturi valoroase despre campanii PPC din domeniul puericulturii, Dragos va asteapta joi, 30 mai la editia cu nr 73 Lumea SEO PPC.

 

Liviu Taloi: 
download
Consultant eCommerce si Website auditor, Liviu este unul dintre cei mai apreciati speakeri de la conferintele si evenimentele de profil. Editor si analist pentru diferite publicatii de profil.

Se ocupă, printre altele, de Gala Premiilor e-Commerce 2013 și ECOMpedia, publică pe LiviuTaloi.ro, oferă consultanță în audituri site-uri.

 

 

Anca Ilaș:
anca pozaAnca Ilaș este specialist Google AdWords in Divizia PPC a 2Parale. In mai putin de un an de zile de la debutul in domeniu si obtinerea certificarii Google AdWords Individual, a reusit sa dezvolte o serie de campanii cu rezultate notabile pentru clienti precum TinaR, Cord Blood Center, Continental Hotels si Baby Trend. Este mare fan al promovarii pe reteaua de Display si cunoaste toate metodele de targetare, pana la ultimul detaliu. Dezvaluie din experienta ei in AdWords in articole publicate pe blogul 2Parale si in cadrul seminariilor din programul Google Online Marketing Academy.

 

Mulțumim pentru suport sponsorului nostru: NewsMAN, dar și partenerilor: 2ParaleDigital IQadsTrafic.roWebdigital, ComunicatedepresaSEOmonitorTonka Soul CaféSEMRo.

Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „Follow-up – ediția #73 : „SEO și PPC pentru produse și servicii pentru copii”, joi, 30 mai 2013, ora 18:30, la Tonka Soul Café”

Comentariile sunt închise.