Follow-up ediția #152: Previziuni (2017.01.26, Impact Hub București)

Lumea SEO PPC a împlinit 7 ani de evenimente dedicate pasionaților și profesioniștilor în SEO și PPC. Ediția de pe 26 ianuarie 2017 a privit către viitor și a tratat principalele tendințe în digital marketing.

La Impact Hub București, începând cu ora 18:30, am putut afla de la profesioniști de ce elemente trebuie să ții cont în anul care tocmai a început.

Mai jos, fotografii de la eveniment.

Selecție foto pe Facebook »

Album foto integral pe Google Photos »

Speakerii evenimentului au fost:

Ionuț Munteanu, Managing Partner & Trainer WebDigital

Pe scurt, Ionuț este un student perpetuu al minții umane, un marketer pasionat și un antreprenor cu normă întreagă.

A îmbrățișat minunile marketingului online de peste 10 ani și se află într-o continuă căutare și optimizare a celei mai bune formule de marketing, care să îmbine curiozitatea despre comportamentul oamenilor și predictabilitatea.

La acestea, se adaugă spiritul antreprenorial, care s-a concretizat în cea mai mare realizare profesională a sa: WebDigital – agenția specializată în PPC Marketing, fondată în 2009, cu peste 100 de clienți activi în portofoliu.

Sorin Drăghici, Managing Partner DWF

Antreprenor în serie, cu peste 10 ani experiență în online este managing partner la agenția specializată în marketing digital și soluții de crowdsourcing, DWF.

Domeniile principale de expertiză sunt: business & product development, digital marketing, search engine optimization, online reputation management, e-commerce, crowdsourcing și inbound marketing.

Dan Pandrea, Marketing Officer WebDigital

Descoperitor al sălilor de internet de la începutul anilor 2000, Dan a trecut prin toate etapele unui pasionat de digital. De la explorator, la consumator, ca mai târziu să devină creator de content, astăzi este pasionat de îmbinarea cât mai multor tipuri de conținut.

Ultimii ani au dus tainele marketing-ului digital alături de experiența în copywriting, PR, video și audio, iar, în prezent, se ocupă de strategiile de comunicare și marketing pentru WebDigital.

Partajează pe WhatsApp