Ediția #152: Previziuni (2017.01.26, Impact Hub București)

Lumea SEO PPC împlinește în această lună 7 ani de evenimente dedicate pasionaților și profesioniștilor în SEO și PPC. De aceea, ediția de pe 26 ianuarie privește către viitor și va trata principalele tendințe în digital marketing.

Te invităm la Impact Hub București, începând cu ora 18:30, să afli de la profesioniști de ce elemente trebuie să ții cont în anul care tocmai a început. De asemenea, vei afla ce rezervă viitorul pentru Lumea SEO PPC și pentru comunitatea pasionaților de digital marketing.

Îți recomandăm să ajungi cât mai devreme la eveniment, pentru a profita de sesiunile de networking.

Speakerii evenimentului sunt:

Ionuț Munteanu, Managing Partner & Trainer WebDigital

Pe scurt, Ionuț este un student perpetuu al minții umane, un marketer pasionat și un antreprenor cu normă întreagă.

A îmbrățișat minunile marketingului online de peste 10 ani și se află într-o continuă căutare și optimizare a celei mai bune formule de marketing, care să îmbine curiozitatea despre comportamentul oamenilor și predictabilitatea.

La acestea, se adaugă spiritul antreprenorial, care s-a concretizat în cea mai mare realizare profesională a sa: WebDigital – agenția specializată în PPC Marketing, fondată în 2009, cu peste 100 de clienți activi în portofoliu.

Sorin Drăghici, Managing Partner DWF

Antreprenor în serie, cu peste 10 ani experiență în online este managing partner la agenția specializată în marketing digital și soluții de crowdsourcing, DWF.

Domeniile principale de expertiză sunt: business & product development, digital marketing, search engine optimization, online reputation management, e-commerce, crowdsourcing și inbound marketing.

Dan Pandrea, Marketing Officer WebDigital

Descoperitor al sălilor de internet de la începutul anilor 2000, Dan a trecut prin toate etapele unui pasionat de digital. De la explorator, la consumator, ca mai târziu să devină creator de content, astăzi este pasionat de îmbinarea cât mai multor tipuri de conținut.

Ultimii ani au dus tainele marketing-ului digital alături de experiența în copywriting, PR, video și audio, iar, în prezent, se ocupă de strategiile de comunicare și marketing pentru WebDigital.


Poți achiziționa biletul direct la eveniment, la pretul de 30 de lei, iar dacă vrei să ni te alături și la evenimentele din viitor, îți recomandăm să optezi pentru una dintre următoarele variante:

150 lei / 6 intrări (25 lei / eveniment)

250 lei / 12 intrări (20 lei / eveniment)

Nu poți ajunge la această ediție? Abonează-te la notificări și fii primul care află de următoarele evenimente. Confirmă participarea pe pagina evenimentului.

Partajează pe WhatsApp