Follow-up ediția #153: Mobile First! (2017.02.23, Impact Hub București)

Anul trecut, ediția din februarie a purtat numele “Mobile, Second Screen”. Cum mobilul a întrecut desktop-ul din punct de vedere al traficului, este mai mult decât oportun să ne gândim la platformele mobile ca primă opțiune de promovare.

Participanții au putut afla mai multe despre “Mobile First” la ediția #153 Lumea SEO PPC, din 23 februarie 2017. Aceasta a avut loc la Impact Hub București, începând cu ora 18:30.

S-a discutat despre cele mai noi tendințe în îmbunătățirea performanțelor prezenței online, în versiune mobile.

Mai jos, fotografii și înregistrarea video a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului (clipurile rulează unul după celălalt):

Vezi lista cu toate clipurile »

Selecție foto pe Facebook »

Album foto integral pe Google Photos »

Speakerii evenimentului au fost:

Alexandra Tănasă – Digital PR & Content Marketing @ Vertify

Alexandra crește echipa de PR, SEO și content marketing din cadrul agenției Vertify. Scopul echipei este să creeze campanii de expunere şi content bazate pe date şi creativitate, care duc la creșterea vizibilității în Google. Alexandra e în online din 2010 şi deja a pierdut șirul nișelor în care a lucrat: de la echipament tactic militar până la ochelari pentru hipsteri din New York. Încă nu s-a plictisit.

Andrei Costescu – Founder & CEO @ mReady

Andrei Costescu este fondator și CEO mReady, una dintre companiile de mobile development de top din România. Cu peste 12 ani de experiență în construirea de servicii IT atât pentru clienți corporate, cât și pentru business-uri mici și medii, Andrei a simțit încă din liceu chemarea antreprenoriatului. Imediat după terminarea liceului, Andrei a lansat mai multe proiecte care, în cele din urmă, l-au ghidat către fondarea mReady.

Mihai Aperghis – Founder & CEO @ Vertify

Mihai este specialist SEO, fondator al agenției Vertify. Are experiență de aproape 10 ani în domeniul serviciilor SEO și este specializat în campanii de content marketing și audituri și analize tehnice.

Partajează pe WhatsApp