Lumea SEO PPC #153: Mobile First! (2017.02.23, Impact Hub București)

Anul trecut, ediția din februarie a purtat numele “Mobile, Second Screen”. Cum mobilul a întrecut desktop-ul din punct de vedere al traficului, este mai mult decât oportun să ne gândim la platformele mobile ca primă opțiune de promovare.

Te invităm să afli mai multe despre “Mobile First” la următoarea ediție Lumea SEO PPC, din 23 februarie 2017. Aceasta va avea loc la Impact Hub București, începând cu ora 18:30. Vei avea șansa să interacționezi cu pasionașți și profesioniști ai domeniului mobile și, de asemenea, vei afla cele mai noi tendințe în îmbunătățirea performanțelor prezenței online, în versiune mobile.

Speakerii evenimentului sunt:

Alexandra Tănasă – Digital PR & Content Marketing @ Vertify

Alexandra crește echipa de PR, SEO și content marketing din cadrul agenției Vertify. Scopul echipei este să creeze campanii de expunere şi content bazate pe date şi creativitate, care duc la creșterea vizibilității în Google. Alexandra e în online din 2010 şi deja a pierdut șirul nișelor în care a lucrat: de la echipament tactic militar până la ochelari pentru hipsteri din New York. Încă nu s-a plictisit.

Andrei Costescu – Founder & CEO @ mReady

Andrei Costescu este fondator și CEO mReady, una dintre companiile de mobile development de top din România. Cu peste 12 ani de experiență în construirea de servicii IT atât pentru clienți corporate, cât și pentru business-uri mici și medii, Andrei a simțit încă din liceu chemarea antreprenoriatului. Imediat după terminarea liceului, Andrei a lansat mai multe proiecte care, în cele din urmă, l-au ghidat către fondarea mReady.

Mihai Aperghis – Founder & CEO @ Vertify

Mihai este specialist SEO, fondator al agenției Vertify.  Are experiență de aproape 10 ani în domeniul serviciilor SEO și este specializat în campanii de content marketing și audituri și analize tehnice.

  • 150 lei / 6 intrări (25 lei / eveniment)
  • 250 lei / 12 intrări (20 lei / eveniment)

Nu poți ajunge la această ediție? Abonează-te la notificări și fii primul care află de următoarele evenimente. Confirmă participarea pe pagina evenimentului.

Partajează pe WhatsApp