Maine are loc evenimentul de comert electronic al anului – Gala Premiilor eCommerce 2013!

Maine, marti, 5 noiembrie, are loc la Bucuresti a 8-a editie a celui mai important eveniment de comert electronic din Romania – GPeC (Gala Premiilor eCommerce). Evenimentul are loc la Crystal Palace Ballrooms din Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, Bucuresti.

gpecDisplay_Conferinta_250x250_round_2

 

GPeC 2013 este impartit in doua componente majore, respectiv Conferintele Nationale de E-Commerce GPeC desfasurate in intervalul orar 08:30 – 18:00 si Festivitatea de Premiere GPeC, incepand cu ora 19:00, in cadrul careia sunt premiati jucatorii anului in comertul electronic romanesc.

 

Maraton intensiv de e-commerce pe durata unei intregi zile

 

Modulul de conferinta al Galei Premiilor eCommerce 2013 este structurat in asa fel incat sa surprinda toate aspectele importante ale activitatii de comert electronic de la aspecte logistice pana la promovare. Keynote speech-urile sunt alternate cu multe panel-uri interactive, dezbateri si sesiuni de intrebari si raspunsuri in care sala va fi si ea implicata, in scopul de a oferi informatie utila si relevanta pentru audienta. Printre subiectele abordate se numara: situatia si evolutia pietei de comert electronic din Romania la nivelul anului 2013, strategii de promovare online, platforme de e-commerce, logistica si curierat, eficienta in ceea ce priveste campaniile de branding, tactici de fidelizare a clientilor, tehnici de persuasiune in vanzari, social media marketing, Pay Per Click marketing, SEO (optimizare pentru motoarele de cautare), video advertising etc.

 

Pentru un mai bun focus pe specificul segmentelor cu cea mai mare dezvoltare in e-commerce – IT&C, Fashion, Turism – organizatorii au ales sa includa in program 3 sesiuni interactive de discutii cu jucatori reprezentativi din fiecare dintre cele 3 segmente.

 

Ne-am propus sa aducem multa informatie si o conferinta intensiva la Gala Premiilor eCommerce din acest an pentru a trece inca o data jucatorul de e-commerce prin toate aspectele activitatii de comert electronic si pentru a aborda in profunzime nise specifice si subiecte de interes aparte„, declara Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

 

Lista de speakeri publicata de organizatori pe website-ul evenimentului este impresionanta, reunind numele sonore ale pietei de comert electronic, dar si de marketing: Bogdana Butnar (Google Romania), Andreea Raicu (vedeta Prima TV, owner shop.andreearaicu.ro), Cristina Popa (FashionDays), Mirela Bucovicean (Molecule-F), Catalin Cretu (VISA), Gabriel Ghita (MasterCard), Marius Ghenea (ARMO), Mihai Patrascu (evoMAG), Marian Alecsiu (F64), Alin Stanciu (FashionUP), Remus Visan (Paravion), Dragos Anastasiu (Eurolines), Iulian Padurariu (Marks Romania), Andy Szekely (BootCamp University), Laurentiu Dumitrescu (DigitalStar), Elisabeta Moraru (Google Romania), Robert Anghel (ING Bank Romania), Dorin Boerescu (2Parale), Iulian Padurariu (Marks Romania), Lucian Aldescu (DPD Romania), Felix Patrascanu (FAN Courier), Gian Sharp (Cargus) si Adrian Grigori (Urgent Curier) sunt doar cativa din speakerii anuntati de organizatori pentru GPeC 2013 – Evenimentul Anului in E-Commerce.

 

Premiera absoluta adusa de GPeC in acest an este keynote speech-ul lui Daniel Dubin, Channel Sales Manager ClickTale – unul dintre cele mai cunoscute tool-uri de Customer Experience Analytics la nivel mondial – care va vorbi despre optimizarea conversiilor si cresterea vanzarilor pentru magazinele online.

 

Castigatorii Anului in E-Commerce sunt premiati la Festivitatea GPeC 2013

 

Seara este rezervata Festivitatii de Premiere GPeC 2013, in cadrul careia vor fi decernate premiile pentru cele mai bune magazine online (din randul celor 120 de magazine inscrise anul acesta in competitia GPeC si care au trecut printr-un amplu proces de evaluare constand in nu mai putin de 90 de criterii de jurizare). De asemenea, vor fi premiate companiile care activeaza in piata de comert electronic si au inregistrat performante de-a lungul anului (institutiile financiar-bancare, agentiile web etc.)

 

GPeC 2013 va fi un adevarat show de e-commerce

 

Tocmai pentru ca evenimentul va fi un real maraton, organizatorii s-au gandit sa destinda atmosfera cu momente de divertisment de calitate, presarate din loc in loc in programul Conferintei si al Festivitatii de Premiere. In programul conferintei vom regasi un moment de stand up comedy cu Cristian Dumitru, un moment de dans oferit de Corina Petrescu si Daniel Constantin, un moment de energizare a audientei oferit de Drumcafe Romania si un moment de iluzionism care il va avea in centru pe Andrei Teasca de la Teatrul de Magie. Festivitatea de Premiere GPeC 2013 va fi deschisa de nimeni altul decat Horatiu Malaele, iar in cadrul Festivitatii va avea loc un interlude Jazzappella.

 

GPeC 2013 va fi transmis live online cu ajutorul LTV, iar Sabina Cornovac (blogger oficial al evenimentului) va lua pulsul participantilor si castigatorilor la cald in cadrul evenimentului.

 

“Ne-am propus sa cream un eveniment memorabil, un adevarat show de e-commerce si o Festivitate cu adevarat de Gala, pentru a celebra comertul electronic romanesc asa cum se cuvine ”, dupa cum declara Raluca Georgescu, Marketing Manager GPeC.

 

GPeC – Gala Premiilor eCommerce 2013 este un eveniment sustinut de: Banca Transilvania,Cargus, DPD Romania, FAN Courier, MasterCard, Microsoft, Orange, UIS, Urgent Curier, VISA,Zitec, Zumzi

Cu sprijinul: 2Parale, Advanced Ideas, Agile Media, CasaDeTraduceri, ClickTale, CopyPoint,DeliveringLife.com, Drumcafe Romania, ECOMpedia, EuroWeb, Gourmet Spanish Gifts,Kaspersky, Hostway, Madame Lucie, Magnolia.ro, PayU, Silkweb, TeamDeals, TRUSTED.ro,WebDigital, White Image, ZeList

Parteneri media: 220.ro, ANISAskMen.roAvocatNetBlogal InitiativeBusiness24Business DaysBusiness WomanCariereComputer BlogComunicate De PresaDAS CloudFemei in AfaceriHotnewsIAB RomaniaKiss FMKoolHunt.roLaptop NewsLTVLumea SEO PPC,Manager.roOpenConnectPaginaDeMedia.roRadio Romania CulturalShopManiaTraficUlise,Ultimul ZburatorWall-Street.roZiare.com

 

Bloguri partenere: ChinezuCristi DorombachCyberCultureIyliLavinia BiberiLiviu TaloiVictor KapraSabina CornovacElena CiricAndra ZahariaLigia AdamAlin VladSorin RusiStefan MurgeanuAlex MihaileanuMarius CalugaruKorinaMSAndreea StanMarian DumitruCarmen AlbisteanuDorin ApavaloaeRaluca PopaIoana Budeanu

Partajează pe WhatsApp

2 comentarii la „Maine are loc evenimentul de comert electronic al anului – Gala Premiilor eCommerce 2013!”

Comentariile sunt închise.