(locație nouă!) Ediția #58 Lumea SEO PPC: „Cum înveți SEO și PPC?”, miercuri, 26 septembrie 2012, 18:30, The HUB București

Notă: Pentru că Orange Concept Store este într-un proces de renovare al locației din Calea Victoriei, am fost nevoiți să schimbăm sala pentru această ediție Lumea SEO PPC. Cei de la The HUB București au fost foarte drăguți și ne-au primit in «casa» lor :) , în funcție de cum au avut și ei liber, de aceea mutarea zilei evenimentului de joi, pe miercuri. Ne pare rău din pricina disconfortului creat, dar vă promitem un eveniment pe cinste!

Te așteptăm miercuri, 26 Septembrie 2012, de la ora 18:30 la o discuție despre „Cum înveți SEO și PPC?”, la The HUB București. De data aceasta ne vom întâlni la The HUB Bucuresti, în zona Piața Unirii.

Pentru luna septembrie vă propunem o ediție despre learning. Tema acestei ediții va fi “Cum înveți SEO și PPC?”. Vom afla răspunsuri privind moduri de învățare, tips&tricks despre cum să te familiarizezi cu aceste două domenii. În plus, vom vedea aspecte legate de cărți necesare, training-uri, platforme de învățare si aplicații practice.

Oameni cu experiență în acest domeniu vor împărtăși cu voi idei și soluții despre cum au învățat ei SEO și PPC și cum au aplicat aceste cunoștințe pentru a avea succes.

Cei care vă vor povesti despre cum să învățați SEO și PPC sunt: Dragoș Smeu, Bogdan Aron, Vlad Andrieș și Tudor Totolici.

Este șansa ta să afli cum înveți si cum aplici cunoștințele dobândite despre SEO și PPC direct de la specialiștii din aceste domenii.  Vino să vorbim despre cum să ai o carieră de succes în aceste domenii.

Bonus: Pentru cei care pun cele mai bune întrebări, vom oferi abonamente cadou de la SEO Monitor.

Data: miercuri, 26 Septembrie 2012;

Interval orar: 18:30-20:40;

Adresa exactă: The HUB București, Str. Halelor, nr. 5, et. 3; vezi harta;

Notă: pentru a afla despre evenimentele viitoare, vă invităm să vă abonați la notificări pentru evenimentele viitoare;

Intrarea liberă.

Înscrieri: puteți participa la întâlniri și fără înscriere pe site, însă nouă ne este util să știm numărul participanților la o întâlnire, înainte de întâlnirea efectivă. Dacă completați toate datele și participați la întâlnire, vă vom pune pe site la lista participanților. Formular de înscriere.
Observaţii:

 • Nu puteți veni să vedeți evenimentul? Vedeți soluții alternative de a vedea evenimentul;
 • Profilul participanţilor – la întâlniri participă în special începători SEO și PPC, dar și profesioniști;
 • Nu asigurăm servicii de catering.

Mulțumim pentru suport 2ParaleDigital IQadsTrafic.roSIGMANETSEO monitor și The HUB București.

Vă așteptăm cu drag la eveniment.


Sursa foto și licență.

Mesajul de follow-up – Follow-up: Ediția #58 Lumea SEO PPC: “Cum înveți SEO și PPC?”, miercuri, 26 septembrie 2012, 18:30, The HUB București – Lumea SEO PPC.

Partajează pe WhatsApp

16 comentarii la „(locație nouă!) Ediția #58 Lumea SEO PPC: „Cum înveți SEO și PPC?”, miercuri, 26 septembrie 2012, 18:30, The HUB București”

 1. Va asteptam cu drag la The HUB Bucuresti :) Cateva puncte de reper:
  – mergeti pe langa Hanul lui Manuc
  – treceti de intrarea in centrul vechi
  – treceti de sediul RBS
  – treceti si pe langa cele 2 intrari in parcarea subterana
  – iar apoi este intrarea in The HUB.
  Etajul 3 :) Va asteptam

 2. In completarea editiei de astazi, as dori sa mentionez cateva resurse pe care le consider fundamentale in studiul SEO:

  *CARTI

  1. The Polar Bear Book / Information Architecture (Peter Morville)[http://is.gd/7rp00i]
  O carte esentiala pentru intelegerea importantei structurii unui site pentru SEO. Face parte din prestigioasa serie O’Reilly.

  2. Don’t Make Me Think (Steven Krug)[http://is.gd/5U1nhK]
  Steven Krug a reusit sa creeze Biblia usability prin aceasta carte extrem de practica pentru orice specialist in online marketing.

  3. Introduction to Information Retrieval (Christopher D. Manning)[http://is.gd/0WGxTG]
  Aceasta carte nu este o lucrare tipica „how to” pentru specialistii SEO, ci se adreseaza profesionistilor dedicati care vor sa inteleaga jocul Search la nivel tehnic avansat. Aceasta lucrare academica prezinta bazele teoretice ale algoritmului de Search.

  4. Web Analytics An Hour A Day (Avinash Kaushik)[http://is.gd/BloSKy]
  Acest magnum opus prezinta o viziune exhaustiva asupra gandirii unui data analyst in context online marketing. Daca vreti sa invatati web analytics, nu aveti voie sa ratati aceasta carte.

  5. The Art of SEO (Stephen Spencer)[http://is.gd/gmuBgw]
  O carte excelenta pentru un incepator in domeniul SEO. Este o carte scrisa cu ceva timp in urma, care ramane surprinzator de actuala, in ciuda schimbarilor din piata.

  6. Marketing in the Age of Google (Vanessa Fox)[http://is.gd/D6F336]
  Un ghid foarte pragmatic, axat pe promovarea online sub zodia Google.
  =====================================================================
  *BLOGURI

  1. SEO by the Sea (http://www.seobythesea.com/)
  Blogul lui Bill Slawski este unul extrem de interesant, prezentand patente Google si analizand implicatiile acestora pentru viitorul Search.

  2. Yoast (http://yoast.com/)
  Joost de Valk este unul dintre cei mai recunoscuti specialisti in domeniul optimizarii pentru WordPress. Este si autorul multor tools in acest sens.

  3. SEO Scientist (http://www.seo-scientist.com/)
  Branko Rihtman aplica metoda stiintifica domeniului SEO. Aici Branko isi publica experimentele care au drept scop descoperirea oportunitatilor in algoritmul Google.

  4. SEO Theory (http://www.seo-theory.com/)
  Un blog cerebral despre SEO creat de Michael Martinez.

  5. Search Cowboys (http://www.searchcowboys.com/)
  Principala resursa de informatii despre SEO / SEM din Europa.

  6. State of Search (http://www.stateofsearch.com/)
  SoS este „copilul” lui Bas van den Beld, o legenda vie a industriei europene de Search. Puteti gasi aici resurse nenumarate, insa principala sursa de informatii cred ca o reprezinta Webmaster Radio.

  7. Search Engine Guide (http://www.searchengineguide.com/)
  O mina de aur pentru online marketing. Aici puteti gasi informatii despre SEO, usability, conversion rate optimisation, social media si multe altele. Acest blog trebuie sa se regaseasca in reader-ul oricarui specialist online marketing.

  Sper ca aceasta lista sa va fie folositoare. Succes!

 3. Horia, am făcut mesaj pe blog cu comentariul tău. :) Îți mulțumim.

  Ștefan, am făcut mai multe lucruri pe suta de metri la ediția asta, inclusiv alegerea speakerilor și a sălii. Vom remedia. :)

Comentariile sunt închise.