Marketing Waves – expo-conference (6 aprilie 2023, Complex Diplomatic Mamaia – Constanța)

Site eveniment 2022: Marketing Waves – expo-conference »

Vezi pagina evenimentului anterior, din 2019 »

Marketing Waves – Evenimentul va reuni timp de o zi, în Constanța, specialiști naționali în diverse arii ale marketingului (6 aprilie 2023, Complex Diplomatic Mamaia).

Schimbarea este singura constantă, așa că am creat acest cadru care facilitează schimbul de know-how și crearea de conexiuni în mediul antreprenorial pentru a naviga cu mai mare ușurință prin valurile schimbării.

De ce să participi?

  • Optimizarea prezenței online a afacerilor locale;
  • Gestionarea eficientă a bugetelor de marketing;
  • Campanii inovative de SEO și PPC.

PR & CSR #BETTERTOGETHER

Evenimentul va avea două componente:

  • Conferința în cadrul căreia speakerii, vor împărtăși din experiența lor practică;
  • Zona expo & networking, în care veți putea savura o cafea și veți întâlni furnizori selecționați pe bază de criterii de performanță.

În octombrie 2019 am organizat eComm360 – Conference&Expo, eveniment dedicat pietei de e-commerce și marketing digital din regiunea de Sud-Est a României. Cu toate că a fost primul eveniment pe care Kalon Events l-a organizat, am reușit să aducem 120 de participanți în sală, iar feedback-urile primite ne-au dat de înțeles că trebuie să mai creăm astfel de contexte profesioniste pentru mediul de afaceri regional.

O pandemie mai târziu, am regândit conceptul inițial de eveniment.

eComm360 – Conference&Expo devine Marketing Waves, parte a seriei de evenimente Business Waves care își propune să abordeze din mai multe unghiuri administrarea și creșterea sustenabilă a afacerilor regionale.

Marketing Waves este primul eveniment al seriei anuale, urmând să abordăm tematica resurselor umane într-un eveniment ulterior – HR Waves (aprilie/mai), iar mai apoi HoReCa Waves

Vezi pagina evenimentului anterior, din 2019 »

Site eveniment 2022: Marketing Waves – expo-conference »

 

Marketing Waves

Partajează pe WhatsApp