WhitePress: Activezi în industria de SEO sau content marketing?

Completează sondaj »

Detalii »

WhitePress lanseaza un nou proiect la nivel internațional (mai exact în 22 țări). Este vorba despre un sondaj pentru cei care activează în industria de SEO sau content marketing, iar în urma rezultatelor obținute după încheierea campaniei vom crea un raport complex la nivel european, cu concluziile și părerile specialiștilor din industrie, inclusiv și cu rezultatul tău.

De aceea, te încurajăm să completezi chestionarul pe care l-am pregătit mai jos. Acesta este complet anonim și durează între 5-10 minute pentru a-l finaliza.

Îți mulțimim pentru timpul acordat – iată ce îți putem oferi în schimb după ce ai terminat de completat sondajul.

Ai șansa să faci parte dintr-un proiect unic, dar acesta este doar unul dintre motivele pentru care merită să ne ajuți în acest proiect. Vei avea, de asemenea, acces la raportul creat cu privire la industria de SEO și content marketing la nivel european. Ebook-ul care va prezenta acest proiect va include cu o analiză amplă a rezultatelor și a comentariilor din partea specialiștilor din industrie. Raportul îl vei primi la inceputul anului 2023.

În plus, vrem să facem un bine împreună. Te încurajăm să finalizezi sondajul și să răspunzi la toate întrebările – deoarece pentru fiecare chestionar completat, vom dona câte 1 euro către WWF* (World Wildlife Fund).

Îți mulțumim anticipat pentru suportul tău. Dacă ești interesat să afli mai multe detalii privind proiectul, poți să citești în secțiunea de Știri și evenimente de pe blogul WhitePress®!

Totodată vrem să le mulțumim și partenerilor care s-au alăturat sondajului: Spotmedia, Internetcorp, SMARTERS, Magnetif, GUN MEDIA, Digital Craft

Ce bugete sunt alocate pentru content marketing și Link Building? Cum monitorizează specialiștii efectele publicațiilor lor? Care sunt instrumentele cele mai populare utilizate de către specialiștii SEO? Acestea sunt doar câteva întrebări la care am dori să găsim răspunsuri și să le includem în raportul nostru internațional WhitePress®, care va fi disponibil la începutul anului viitor.

Content marketing & SEO – vrem să analizăm și să obținem un raport complex din peste 20 țări

Acesta este primul sondaj pentru cei din industria de content marketing și SEO la o scară atât de largă. Intenționăm să obținem câteva mii de rezultate de la specialiștii din industria de SEO și content marketing din toată Europa pentru a găsi cele mai actuale tendințe practicate și pentru a determina cele mai importante diferențe care se aplică în industria de SEO din România față de cea din străinătate.

Acesta nu este sondaj obișnuit, este diferit față de cele pe care le-ai văzut și completat până acum. Ceea ce am pregătit în sondaj sunt întrebări create de specialiști SEO pentru specialiștii din industrie, întrebările sunt împărțite în trei categorii:

  • Creare de conținut,
  • Link Building
  • Instrumente de SEO.

La final, vom avea câteva întrebări despre viitorul industriei SEO. Acest chestionar este unic și merită să-l completezi! Întrebările și raportul vor fi traduse în aproximativ 20 de limbi și va fi ajustat pentru o anumită piață (de exemplu, un set diferit de instrumente SEO, bugete și monede diferite).

Completarea chestionarului durează între 5-10 minute, acesta ne va oferi informații valoroase, pe care ulterior le vom analiza și prezenta în raportul final. Raportul menționat va fi disponibil pentru descărcare la începutul anului viitor.

Completează sondaj »

Detalii »

Sondaj despre SEO și content marketing în România și Europa - completează acum!

Partajează pe WhatsApp