Primul eveniment SEO Hot Seat din Romania: Companiile inscrise primesc audituri live de la cei mai buni specialisti. Inscrie-te acum!

Asociatia SEMRo lanseaza pe 12 iunie 2014, pentru prima data in Romania, un nou concept de eveniment: SEO Hot Seat. Companiile se inscriu la eveniment iar specialistii ofera live solutii on-page (optimizare site) si off-page (referinte externe – linkuri, partajare pe social media).

Lumea-SEO-PPC-ianuarie-Google-Updates-258-cover

Formatul evenimentului este de tip workshop. Astfel, pe parcursul a doua ore, specialistii vor audita conturile inscrise, oferind explicatii si sugestii despre cum strategiile SEO ajuta la cresterea vanzarilor. Cei care isi vor inscrie conturile vor primi informatii valoroase atat despre site-ul lor cat si despre campania in desfasurare, cu sugestii de imbunatatire a acestora. Solutiile oferite vor fi atat particularizate, pe fiecare cont analizat, cat si generalizate pentru domeniul respectiv sau pentru business-uri asemanatoare, astfel incat toti cei prezenti la eveniment, chiar si cei care nu si-au inscris conturile pentru audit, vor beneficia de know-how-ul specialistilor. Avantajul unui astfel de eveniment este ca sfaturile date vor fi intotdeauna adaptate contextului specific.

Mecanismul de functionare: Cei care doresc sa primeasca audit pe cont vor trebui sa trimita un mail la andreea.i@semro.ro si sa-si creeze un cont gratuit in aplicatia SEO monitor App. Aplicatia agrega date relevante pentru cont si campanie din Google Analytics si segmenteaza traficul de brand de cel non brand, astfel incat specialistii pot face recomandari concrete si utile. Cuvintele adaugate in campanie vor fi monitorizate, reliefandu-se informatii importante, cum ar fi pozitionarea in Google.ro sau volumul lunar al cautarilor. De asemenea, pentru fiecare cont adaugat, clientii isi pot urmari competitia, pentru ca deciziile strategice de marketing online sa fie luate in cunostinta deplina a pietei.

button

Desfasurarea evenimentului:

  • right arrow 26 mai – 05 iunie 2014 – inscrierile la eveniment pentru cei care doresc auditul contuluiInscrie-te acum! – andreea.i@semro.ro (0722.558.695) – Andreea Ivanov. email-icon (1)
  • right arrow 26 mai – 10 iunie 2014 – inscrierile la eveniment pentru cei interesati de domeniul SEO, care doresc sa afle cat mai multe informatii utile pentru organizarea si monitorizarea unei campanii, tips & tricks pentru a ajunge in topul Google.ro Inscrie-te acum! – andreea.i@semro.ro (0722.558.695) – Andreea Ivanov.
  • 12 iunie 2014, 19.00 – 21.00 – workshop SEO Hot Seat. check-mark-3-xxl

Locatie: The Hub, etaj 2, sala Viena, zona Unirii (Strada Halelor nr 5, vezi harta aici):

Specialistii SEO Hot Seat:

radu1Radu Marcusu
Are o experienta de peste 4 ani in crearea si implementarea strategiilor SEO si este interesat de descoperirea oportunitatilor care ar putea deschide noi directii in piata serviciilor de SEO. De 2 ani este coordonatorul echipei SEO din cadrul SEO monitor unde gestioneaza peste 80 de campanii simultan, printre care evomag.ro, elefant.ro, bestjobs.ro, arabesque.ro

Vezi profil LinkedIn.

Vezi clip video cu Radu.

andreea1Andreea Moisa
Este consultant SEO colaborator in cadrul agentiei Seo monitor. In ultimii 6 ani, Andreea a coordonat cu succes peste 600 de campanii SEO la nivel national si international, printre care: covera.ro, miniprix.ro, tinar.ro

Vezi profil LinkedIn.

Vezi clip video cu Andreea.

daniel1Daniel Ene
In prezent este CMO & Co-Founder al Agile Media. Este pasionat de tot ce inseamna marketing online si SEO (keyword research, link building, competitive analysis, technical SEO, content, analytics). In opinia lui Daniel, SEO inseamna: rabdare, determinare, organizare, perseverenta si nu in ultimul rand, multa munca. Din dorinta de a schimba modul în care sunt promovate afacerile online, isi petrece timpul dezvoltand si implementand strategii de marketing online.

Vezi profil LinkedIn.

Vezi clip video cu Daniel.

 

Pretul unui bilet este de 50 lei si se poate achizitiona de la intrare. Auditul conturilor este gratuit (inclus in pretul biletului). Pentru toate informatiile suplimentare necesare inscrierii, contactati-ne la andreea.i@semro.ro (0722.558.695) – Andreea Ivanov.

Cum a fost la editiile anterioare, pe tema PPC?


Despre SEMRo
: Asociatia SEMRo este un partener strategic ce apara interesele comune ale specialistilor de marketing online in motoare de cautare (SEO) si ale celor din marketingul online in regim “plata pe click” (PPC). Asociatia SEMRo aduna la un loc specialisti SEM din Romania: Today’s, Webdigital, 2Parale, SEOmonitor, Agile Media, Business Results, Creative Marketing. Prin intermediul SEO Hot Seat, Asociatia SEMRo continua seria proiectelor de educare a pietei de online marketing din Romania.

Detalii: Primul eveniment SEO Hot Seat din Romania: Companiile inscrise primesc audituri live de la cei mai buni specialisti. Inscrie-te acum! – SEMRo

Partajează pe WhatsApp