Special: miercuri, 13 ianuarie 2010, 19h – antrenament de QiGong

La întâlnirea Lumea SEO PPC de ieri am avut printre noi un antreprenor spiritual. Am discutat despre cum se potriveşte meditaţia şi exerciţiile QiGong (Chi Kung) cu social media.

Iulian PAVEL (Twitter) a fost aici, şi el este instructorul care adaptează tehnici antice la o comunicare modernă. Astfel, ne-a lansat o provocare. Noi suntem obişnuiti cu afaceri online, cu număr de vizitatori unici, cu SEO. Însă cu ajutorul lui am descoperit că lumea e mai mult decât digital şi, culmea!, ne-a spus că noi suntem cei mai vizaţi de un ajutor de la exerciţiile pe care el le oferă.

Faptul că stăm 12 ore pe scaun, cu privirea într-un ecran, poate fi dăunător pentru sănătate. De aceea, ne-a invitat la o şedinţă în care el o să ne ajute să ne eliberăm de tot ce acumulăm atunci când lucrăm, stres psihic, emoţional şi tensiuni, blocaje, fizice şi energetice.

Data: Miercuri, 13 ianuarie, ora 19, ne aşteaptă la un antrenament.

Locaţie: Sala e în Bucureşti, între Obor şi Viitorului – vezi harta. Adresa este: Str. G-ral Alex. Radovici, nr. 17. Sunaţi la interfon.

Intrarea liberă.

Pentru înscrieri, lăsaţi un comentariu la acest mesaj sau sunaţi la 0722-589.580 (Iulian PAVEL).

Pentru siguranţă, adăugaţi acest număr în agenda telefonică: 0722-589.580 (Iulian PAVEL).

Suntem invitaţi diseară la o altfel de întâlnire, cu altfel de rezulate.

Partajează pe WhatsApp

Un comentariu la „Special: miercuri, 13 ianuarie 2010, 19h – antrenament de QiGong”

  1. Practic Qigong de 2 ani cu un alt instructor tot din sistemul Universal Tao (ca si dl. Iulian Pavel). Sper sa va foloseasca exercitiile – Qigong este una din cele mai bune unelte de dezvoltare personala si cultivare a sanatatii. Eu nu voi ajunge pt ca am sesiunea dar sper ca cei interesati sa poate ajunge si sa ia cu ei ceva valoros!

    Succes!

Comentariile sunt închise.