2Parale aduce în România cursurile de marketing online Market Motive

BUCUREȘTI,  3 aprilie  – 2Parale, cea mai mare rețea de marketing afiliat românească, partener Lumea SEO PPC, a devenit unic distribuitor autorizat în România al cursurilor Market Motive, lider mondial in traininguri de marketing online. Cursanții vor avea ocazia de a învăța SEO, Web Analytics, PPC Advertising sau Social Media de la profesioniști de top la nivel internațional în online.

Avinash Kaushik – autorul unora dintre cele mai vândute cărți de Web Analytics și evanghelist Analytics pentru Google, Bryan Eisenberg – cunoscut ca specialist de top în marketing online și optimizarea conversiilor, Brad Geddes – guru în PPC Advertising, Greg Jarboe – pionier în PR-ul online și Todd Malicoat – marketer independent, unul din cei mai buni profesioniști pe SEO sunt câțiva dintre mentorii care vor dezvălui românilor din know-how-ul și experiența lor.

Cursurile Market Motive vor permite specialiștilor din România să obțină o certificare în marketing online recunoscută la nivel internațional. În plus, companiile ai căror angajați vor absolvi aceste traininguri vor putea utiliza diplomele și badge-urile Market Motive în materialele de marketing, bucurându-se astfel de un avantaj competitiv pe piața autohtonă și nu numai. Prin 2Parale, cursanții Market Motive vor beneficia de discount-uri importante față de prețurile de listă, negociate special pentru piața din România.

Cotate ca unele dintre cele mai bune traininguri de marketing online din lume și recunoscute de OMCP, programele Market Motive asigură intrarea în elita profesioniștilor din domeniu.

 

Prin parteneriatul 2Parale-Market Motive, românii care activează în industria internetului au șansa de a se specializa din România în domenii cheie ale marketingului online, la prețuri accesibile, fără a fi nevoie să urmeze cursuri în străinătate. Experiența și reputația 2Parale pe piața online din România, împreună cu know-how-ul mentorilor și aplicabilitatea cursurilor recomandă trainingurile Market Motive pentru oricine vrea să devină specialist în online”, spune Dorin Boerescu, CEO 2Parale.

 

Cursurile “Self paced”, care deschid oferta 2Parale în România, se derulează 100% online și permit cursanților să își adapteze programul fără a își întrerupe activitatea profesională, oferind acces la resurse video cu exemple practice, webinarii constante și forumul de discuții cu mentorii, totul în baza unui plan de curs structurat. Indiferent de specializarea aleasă – de la SEO, PPC și Web Analytics la principii fundamentale de marketing online, optimizarea conversiilor, social media și online PR – participanții vor avea acces la toate materialele și resursele disponibile.

 

Mai multe informații despre traineri și programul cursurilor sunt disponibile pe marketmotive.2parale.ro.

 

În derularea acestui proiect, 2Parale se bucură de sprijinul partenerilor de la IAB România și Lumea SEO PPC.

 

Despre 2Parale

2Parale este cea mai mare rețea de afiliere din România, online din decembrie 2008. Are un portofoliu de 115 campanii și peste 8.500 de afiliați, care au livrat 41 de milioane de click-uri și au generat advertiserilor vânzări de peste 23,5 milioane de lei (fără TVA). Este singura rețea de marketing afiliat membră a IAB România.

Marketingul afiliat oferă o soluție rapidă și eficientă de promovare și monetizare, care îndeplinește visul dintotdeauna al oamenilor de marketing: advertiserii plătesc doar pentru rezultatele obținute (vânzări sau lead-uri), iar afiliații (publisheri, bloggeri, specialiști SEO&SEM) câstigă bani direct proporțional cu numărul sau valoarea conversiilor generate.

Partajează pe WhatsApp

2 comentarii la „2Parale aduce în România cursurile de marketing online Market Motive”

Comentariile sunt închise.