Ediția #51: Cum alegi serviciile și specialiștii de SEO și PPC? – vineri, 27 aprilie 2012, 18:30, Orange Concept Store

Te așteptăm vineri, 27 aprilie, de la ora 18:30, să afli cum să alegi corect serviciile și specialiștii în SEO și PPC, astfel încât să ieși în avantaj. După această ediție vei ști ce să ceri de la specialiștii pe care îi angajezi, și la ce rezultate să te aștepți.

În ediția din această lună vei învăța de ce trebuie să te ferești, cum să îți stabilești obiectivele și să le poți măsura, ce trebuie să ceri de la specialiștii care se ocupă de campanii și care sunt miturile în SEO și PPC pe care unii prestatori le promit.

În plus, Asociația Specialiștilor de Search Marketing din Romania (SEMRO) va anunța inițierea unei campanii de profesionalizare a pieței de SEM din România.

Pentru ediția din luna aprilie, avem trei invitați, care îți vor spune tot ceea ce trebuie sa știi înainte de a-ți alege un specialist în SEO sau PPC.

Data: vineri, 27 aprilie 2012;

Interval orar: 18:30-20:40;

Adresa exactă: Orange Concept Store, Calea Victoriei, nr. 41 (lângă magazinul Muzica din Bucureşti, la câteva minute de mers pe jos de la Piața Universității). Vedeți harta Orange Concept Store.

Program:
18:30-19:00 Prezentare: Marius LĂZĂRESCU (Twitter) – Cum alegi agenția de SEM; Întrebări și răspunsuri.
19:00-19:45 Prezentare: Horia NEAGU (Twitter) – Feriți-vă de uleiul de șarpe SEO!; Întrebări și răspunsuri.19:55-20:40 Prezentare: Mariana BUCOVANU (LinkedIn)- Între SEO, PPC și bani! Cool things!  Întrebări și răspunsuri.

Notă: pentru a afla despre evenimentele viitoare, vă invităm să vă abonați la notificări pentru evenimentele viitoare;

Intrarea liberă.

Înscrieri: puteți participa la întâlniri și fără înscriere pe site, însă nouă ne este util să știm numărul participanților la o întâlnire, înainte de întâlnirea efectivă. Dacă completați toate datele și participați la întâlnire, vă vom pune pe site la lista participanților. Formular de înscriere.
Observaţii:

  • Nu puteți veni să vedeți evenimentul? Vedeți soluții alternative de a vedea evenimentul;
  • În general, există conexiune la Internet wireless în cadrul Orange Concept Store.
  • Pentru parcare vedeţi Hotelul Novotel şi harta.
  • Profilul participanţilor – la întâlniri participă în special începători SEO și PPC, dar și profesioniști.
  • În cadrul locaţiei nu se fumează.
  • Nu asigurăm servicii de catering.

Mulțumim pentru suport 2ParaleDigital IQads, Trafic.roBookCityDoncaféTu.roSIGMANET și Orange Concept Store.

Vă așteptăm cu drag la eveniment.


Sursa foto și licență.

Partajează pe WhatsApp

4 comentarii la „Ediția #51: Cum alegi serviciile și specialiștii de SEO și PPC? – vineri, 27 aprilie 2012, 18:30, Orange Concept Store”

Comentariile sunt închise.