Ediția #52: SEO și PPC pentru industria medicală – vineri, 25 mai 2012, 18:30, Orange Concept Store

Domeniul medical s-a apropiat tot mai mult de online o dată cu apariția tot mai multor clinici private și cabinete prívate care au înțeles ca prezență în mediul online este necesară. Te așteptăm vineri, 25 mai, de la ora 18:30 să afli mai multe despre cum promovezi serviciul tău medical în mediul online.

Cum poți aduce potențiali clienți pe site-ul tău? E o strategie mai bună long tail-ul? Care sunt domeniile unde este cea mai mare concurență?Pe site ar trebui sa oferi mai multe informații despre serviciile pe care le oferi sau accentul trebuie sa cadă pe lista de prețuri practicate? Te așteptăm la evenimentul de vineri pentru a primi răspunsuri la toate aceste întrebări de la speaker-ii invitați cu experiență în zona medicală și mai ales să afli care sunt particularitățile acestui domeniu față de alte industrii ce se promovează in online.

Vino! Te așteptăm!

Te așteptăm vineri, 25 mai 2012, de la ora 18:30, să afli despre SEO și PPC în industria medicală.

Data: vineri, 25 mai 2012;

Interval orar: 18:30-20:40;

Adresa exactă: Orange Concept Store, Calea Victoriei, nr. 41 (lângă magazinul Muzica din Bucureşti, la câteva minute de mers pe jos de la Piața Universității). Vedeți harta Orange Concept Store.

Program:
18:30-19:00 Prezentare: Daniela IRIMIA (Twitter)- Campanii PPC în domeniul medical. Întrebări și răspunsuri.
19:00-19:45 Prezentare: Ionuţ MUNTEANU (Twitter) – Campanie integrata de promovare în domeniul medical. Întrebări și răspunsuri.
19:55-20:40 Prezentare: Dorian BĂNUȚOIU (Twitter) – Industria medicală între Google Panda și Google Penguin. Întrebări și răspunsuri.

Daniela IRIMIA – Consultant în marketing online și antreprenor cu 3 ani de experiență. Fondator a agenției interactive Limonade și a celui mai complet portal de cursuri din România www.catalog-cursuri.ro.

Ionuț MUNTEANU – Psiholog și sociolog, cu prezență și activitate în Marketing Online din 2003 și cu specializare în Pay-Per-Click Marketing. În prezent este Managing Partner și Trainer la WebDigital, agenție specializată în Pay Per Click Marketing.

Dorian BĂNUȚOIU – Specialist SEO la BUNT Studio.

Notă: pentru a afla despre evenimentele viitoare, vă invităm să vă abonați la notificări pentru evenimentele viitoare;

Intrarea liberă.

Înscrieri: puteți participa la întâlniri și fără înscriere pe site, însă nouă ne este util să știm numărul participanților la o întâlnire, înainte de întâlnirea efectivă. Dacă completați toate datele și participați la întâlnire, vă vom pune pe site la lista participanților. Formular de înscriere.
Observaţii:

  • Nu puteți veni să vedeți evenimentul? Vedeți soluții alternative de a vedea evenimentul;
  • În general, există conexiune la Internet wireless în cadrul Orange Concept Store.
  • Pentru parcare vedeţi Hotelul Novotel şi harta.
  • Profilul participanţilor – la întâlniri participă în special începători SEO și PPC, dar și profesioniști.
  • În cadrul locaţiei nu se fumează.
  • Nu asigurăm servicii de catering.

Mulțumim pentru suport 2Parale, BookCityDigital IQads, Trafic.roSIGMANET, SEO monitor și Orange Concept Store.

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partener:


Sursa foto și licență.

Partajează pe WhatsApp

12 comentarii la „Ediția #52: SEO și PPC pentru industria medicală – vineri, 25 mai 2012, 18:30, Orange Concept Store”

  1. Deși vremea nu a ținut cu noi a fost un eveniment foarte interesant. Data viitoare SEO monitor promite sa vina cu informații interesante si cu întrebări incomode. Felicitări organizatorilor.

Comentariile sunt închise.