Învață să atragi trafic prin motoarele de căutare la SEM Days

Aproape 20 de profesioniști de top din online-ul mondial și românesc vor dezvălui cum poți obține vizibilitate și trafic pe motoarele de căutare la SEM Days, singura conferință din România dedicată SEO, PPC și Social Media. Norbert Simionescu (Google România), Radu Ionescu (Kinecto) și Lucian Despoiu (Kondiment) completează lista speakerilor care vor vorbi pe 5-6 iunie la SEM Days, la București.

Pentru toți cei interesați să afle cele mai eficiente tehnici pentru evidențierea unui brand pe motoarele de căutare, creșterea traficului unui site și îmbunătățirea conversiilor pentru un business online, SEM Days pregătește două zile de sesiuni interactive și studii de caz.

Conferința debutează pe 5 iunie cu discuții axate pe tacticile de succes pentru creșterea vizibilității unui site atât la nivel local, cât și internațional folosind SEO, PPC, Social Media și conținutul de calitate. Participanții pot afla care sunt strategiile cheie pentru a gestiona și proteja reputația online a unui brand sau ce tactici SEO sunt mai eficiente după noile schimbări de algoritm ale principalului motor de căutare. În plus, speakerii vin cu idei despre cum dezvolți o strategie de conținut pentru a atrage trafic din motoarele de căutare și sugestii pentru a diminua efectele negative ale update-urilor Google Panda&Penguin.

Ziua dedicată workshop-urilor dezvăluie soluții, instrumente și strategii care pot fi puse imediat în aplicare pentru a folosi eficient SEO, PPC și Social Media. Specialiștii SEO au ocazia de a se implica activ într-o discuție despre tehnicile white hat și black hat care aduc trafic. Niciun business care vrea să vândă mai mult nu trebuie să rateze workshop-urile de usability și bune practici pentru creșterea conversiilor. Pentru a livra exact reclamele potrivite publicului vizat de companii, trainerii invitați la SEM Days vin cu recomandări pentru dezvoltarea unei campanii AdWords și folosirea eficientă a retargeting-ului.

Programul complet, pe zile, poate fi consultat în pagina dedicată.

Conferința SEM Days 2012 aduce în premieră în România experți cu autoritate la nivel internațional în search engine marketing. Phillip Nottingham (Distilled), Paul Rouke (PRWD), Gary R. Beal (VanguardSEO), Mike Litson (Blueclaw Media), plus specialiști renumiți în comunitatea SEO caRalph Tegtmeier (aka Fantomaster) și  Julia Lukyanova (aka IrishWonder) vin la București cu soluții și secrete pentru evidențierea unui brand pe motoarele de căutare, creșterea traficului și conversiilor. Rand Fishkin, unul dintre fondatorii SEOmoz, va pregăti recomandări și va răspunde întrebărilor participanților via Skype.

Grupul speakerilor este completat de specialiști români în marketingul online:  Cristina Andrei (Bitdefender), Gabriel Curcudel (Advert Point), Claudiu Murariu (PadiCode), Răzvan Gavrilaș (cognitiveSEO), Cristian Ignat (2Parale), Ionuț Munteanu (Webdigital) și Răzvan Alexa (consultant independent).

 

Persoanele care se înscriu pot beneficia de o serie de discount-uri importante, în pagina de Înscrieri. Mai sunt disponibile doar 50 de locuri.

 

SEM Days este un eveniment susținut de Reea, Godmother, Agrafa Print Services, Advert Point, Casa de Traduceri, iLeo, Starcom MediaVest, The Practice și TradeAds Interactive.

 

Parteneri media ai evenimentului: IAB România, Zelist Monitor, Wall-street.ro, 9am, Lumea SEO PPC, Seopedia, Trafic.ro, Ulise.ro, Piața de linkuri, Kiss FM, Digital IQads, Smark, Ziare.com, Business24, Oameni din Online, eJobs, AdevărulShop, Bestjobs, ShopMania BIZ, Portal HR, Laptopnews.ro și Transfer.ro.

 

Bloggeri parteneri: Chinezu.ro, Piticu.ro și LigiaAdam.ro.

 

Mai multe informații despre eveniment, program și vorbitori sunt disponibile pe semdays.ro.

Partajează pe WhatsApp

2 comentarii la „Învață să atragi trafic prin motoarele de căutare la SEM Days”

Comentariile sunt închise.