Ediția #79: „Cum te ajută SEO și PPC să promovezi magazinele online cu produse de papetărie?”, joi, 29 august 2013, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 6,3 euro/30 de lei

Note inițiale: vă așteptăm la Impact Hub Bucharest și în luna august – Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aiciIntervalul orar este de la ora 19 la 21. Pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui SMS, în valoare de 6,3 euro. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile.  Sună-ne dacă ai probleme cu plata, vom găsi o soluție. Studenții nu plătesc taxa de intrare.  Detalii mecanism plată.

Asociaţia Specialiştilor în Search Engine Marketing din România vă invită joi, 29 august 2013, de la ora 19:00, în Impact Hub Bucharest, la o ediție Lumea SEO PPC dedicată produselor de papetărie. În contextul începerii anului școlar și creșterii volumului de comenzi online pentru produse de papetărie și rechizite, ne-am gândit să aducem în discuție cele mai eficiente strategii de SEO și PPC în vederea promovării magazinelor online din această nișă.

Speakerii de la ediția 79:

Razvan Acsente – Online Marketing Specialist, Okazii.ro

razvan1-micPasionat si practicant de Digital Marketing si e-Commerce, Razvan si-ar structura propria campanie AdWords Search pe baza urmatoarelor Ad Groupuri: 1.Clienti, keywords: Okazii, „Atmosphere Fashion”, eMenatwork, „Smart Drinks”, D-Mail. „Orkla Foods”, Corks, Rosegur, „Event Stuff Central Europe”, -international, -strainatate; 2.Specialitati, keywords: „digital marketing” „eCommarketing”, „sem”, „email marketing”, „social media marketing”, „lead generation”, „cro”, usability, „user experience”, readability, „web analytics”, -offline.

George Ploaie – Project Manager – ContentSpeed

george-ploaie

Project manager in online cu peste cinci ani experienta in sustinerea clientilor cu potential din Romania, atat din pozitia de account manager, cat si din cea de responsabil pentru dezvoltarea si implementarea proiectelor. Pasiunea pentru comert electronic si social media s-a materializat prin implicarea activa in lansarea a peste 100 de magazine online, atat pentru branduri consacrate, cat si pentru start-upuri. Printre proiectele de suflet se numara: dol.robabyneeds.ro,chicco.rozorilestore.roshop.piaro.ro. Inevitabil, pe masura evolutiei in cariera s-a produs si afinitatea pentru antreprenoriat, primul proiect propriu fiind axat pe generarea si optimizarea de continut.

Florin Petu – SEO Chef at SEO cupcake

poza florica 1 (1)Cu o experienta de peste 30 de milioane de secunde in mediul online, Florin este in prezent „SEO Chef” la SEO cupcake. Iubeste rolul pe care il are in echipa (Account Manager) si considera ca SEO este cel mai dificil proces de marketing online, atat din punct de vedere al modului in care se face, cat si a modului in care sunt intelese beneficiile aduse

Data: joi, 29 august 2013.

Interval orar: 19:00-21:00.

Adresa exactă: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr.5, etaj 2, foarte aproape de metrou Piata Unirii, harta aici:

View Larger Map

Cost: pentru evenimentul Lumea SEO PPC se percepe o taxă de intrare sub forma unui SMS, în valoare de 6,3 EUR cu toate taxele incluse. Trimite textul „lumeaseoppc” la 7415 și urmează instrucțiunile. Sună-ne dacă ai probleme cu plata, vom găsi o soluție. Studenții nu plătesc taxa de intrare. Detalii mecanism plată. Observație: Ținem mult mai mult ca cineva să participe decât ținem să plătească suma necesară pentru a intra. Dacă întâmpinați orice problemă în plata SMS-ului, dacă din diferite motive nu puteți plăti, veniți totuși la eveniment. Vom găsi o soluție, putem amâna plata pentru ediția următoare, putem găsi la fața locului o soluție de plată. Veniți! E mai important decât plata taxei, în sine. Dacă sunteți entitate juridică (PFA, SRL, SA), puteți face un contract, noi emitem factură și plătiți un abonament: 6 luni (25 de EUR + TVA, în lei) sau 12 luni (45 de EUR + TVA, în lei).

Profilul participanţilor – la întâlniri participă în special începători SEO și PPC, dar și profesioniști.

Note:

  • Filmăm evenimentul și publicăm filmarea în mesajul de follow-up.
  • Facem fotografii cu participanții la întâlniri.

Nu puteți veni să vedeți evenimentul?

Mulțumim pentru suport sponsorului nostru: NewsMAN, dar și partenerilor: 2ParaleDigital IQadsTrafic.roWebdigital, ComunicatedepresaSEOmonitorSEMRo, Bucharest HUB, Orașul Meu, SEMdays.

Foto locație:
the hub

Vă așteptăm cu drag la eveniment.

Partajează pe WhatsApp

4 comentarii la „Ediția #79: „Cum te ajută SEO și PPC să promovezi magazinele online cu produse de papetărie?”, joi, 29 august 2013, ora 19:00, Impact Hub Bucharest, 6,3 euro/30 de lei”

Comentariile sunt închise.