PPC Hot Seat, luni, 10 iunie 2013, ora 18:30, în Control

Asociatia SEMRo si Lumea SEO PPC au placerea sa te invite la un eveniment special dedicat exclusiv pay-per-click marketingului  – PPC Hot Seat.

Scopul evenimentului este sa aducem fata in fata clienti si specialisti PPC pentru a discuta punctual plusurile si minusurile unor campanii Google AdWords apeland la studii de caz reale puse in discutie de clientii inscrisi.

Esti client? Inscrie-te cu un studiu de caz!

Daca esti client, ne poti scrie pe alexandra@semro.ro pana joi, 6 iunie, pentru a te inscrie cu un studiu de caz – o campanie AdWords desfasurata pentru produsele sau serviciile oferite de firma ta.

Daca te inscrii cu studiu de caz:

1.      Beneficiezi de consultanta gratuita pe o campanie AdWords, indiferent de  industria in care activeaza firma ta, si economisesti astfel sute de euro.

2.      Specialistii in PPC marketing iti vor oferi informatii valoroase despre cele mai eficiente metode de optimizare a campaniilor tale AdWords.

3.      Toate sfaturile si informatiile primite vor fi specifice pe ceea ce ai tu nevoie si te vor ajuta sa eficientizezi costurile si conversiile.

4.      Confidentialitatea datelor este garantata, evenimentul fiind unul privat.

Nu ai un studiu de caz?

Nicio problema. Te asteptam la eveniment pentru a pune cat mai multe intrebari specialistilor in PPC. E sansa ta sa afli raspunsurile la toate problemele sau nelamuririle pe care le ai cu privire la campaniile Google AdWords si sa inveti cum sa le optimizezi!

Numai participantii la PPC Hot Seat vor primi, ulterior, fotografii si inregistrari de la eveniment!

Cand si unde?

Evenimentul va avea loc luni, 10 iunie 2013, de la 18:30 la 20:30, in sala mica de la etaj din Club Control, str. Constantin Mille, nr. 4, langa Cercul Militar Bucuresti (intrarea din dreapta), zona Universitate. (Harta aici.) Accesul in sala mica se face prin intrarea principala (usile mari de langa intrarea spre terasa) si se urca la etaj (intrarea in fostul club Berlin).

Cat costa?

Taxa de participare la eveniment este de 5.10€ + TVA si se achita prin SMS in ziua evenimentului.

Cine sunt specialistii?

Cei trei specialisti care iti vor tine companie si vor analiza studiile de caz primite sunt:

Marius Lazarescu – General Manager & Senior AdWords Specialist @ Today’s (@mariuslazarescu) http://www.todays-sem.ro/

Ionut Munteanu – Managing Partner & Senior PPC Specialist @ WebDigital (@imunteanu)  http://www.imunteanu.com/

Dragos Smeu – Senior PPC Specialist @WebDigital (@dragossmeuhttp://smeu.ro/
Te asteptam la PPC Hot Seat!
 

Partajează pe WhatsApp

2 comentarii la „PPC Hot Seat, luni, 10 iunie 2013, ora 18:30, în Control”

Comentariile sunt închise.